Fistan Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 alyans ne lan so 90's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 evet biz kıçımıza piercing yaptırdık modaya uymak amaçlı 24 ayar altın hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 ben olsam suarkin suratina atarim yuzugu, adam gibisini almadan gelme derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 aquila said: ben olsam suarkin suratina atarim yuzugu, adam gibisini almadan gelme derim. Hoho benim yerimde olmak isteyenler var, vuu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 şükrü bi daha kişisele girme artık bu ayardan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 şükrüye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Suark said: di said: Suark said: tuzlu! abi içirdi baya bildiğin, bide suratıma bakıo yengesiyle o insan acır ufacık kaveye 3 çay kaşığı tuz atmış. bitter çikolata vardı, bi ondan attım ağzıma acı acıyı keser nıyetıne bı kave içtim üzerine bolca su. nası beter bişi o ya Abi yanlis yapmissin sen. Nisan oncesinde "kahvede yamuk olursa geldigim gibi giderim" diye vericektin ultimatomu. Ha ben veririm de hatun dinlemezdi diyosan o senin light'ligin. =P ya iki atar kokar yaparım dedim de şakasından, 2. gün gittik şimdi oturuorz boşluğuma geldi, bağırdım salondan mutfağa hatceee bana profiterolle baklavada getirsene die. bizimkiler makara yaptılar noluyor damat falan, babası şey dedi "bizim dayıoğlu var osman, o burda olsaydı " damat dün bir bugün iki noluyoruz " derdi, ama ben demem hehehe" dedi. öle bi buz kestim. deplasmanda çok zormuş ya abi böyle adamla evlenilir mi? kızım iyi düşün daha evlenmeden böyle, evlendikten sonra yandın. sana adam mı yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Ahahaha tamamen boşluğuna gelmiş. Hele bi öyle davransın... Hele bi davransınn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 ohoo paticik diye siteye üye yaptırmış seni, ne desen boş yalnız ben olsam direk fake account açardım; bütün espirisi kaçıyor internetin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Ardeth said: şükrü bi daha kişisele girme artık bu ayardan sonra 14 ayardan bisey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Suark said: di said: Suark said: tuzlu! abi içirdi baya bildiğin, bide suratıma bakıo yengesiyle o insan acır ufacık kaveye 3 çay kaşığı tuz atmış. bitter çikolata vardı, bi ondan attım ağzıma acı acıyı keser nıyetıne bı kave içtim üzerine bolca su. nası beter bişi o ya Abi yanlis yapmissin sen. Nisan oncesinde "kahvede yamuk olursa geldigim gibi giderim" diye vericektin ultimatomu. Ha ben veririm de hatun dinlemezdi diyosan o senin light'ligin. =P ya iki atar kokar yaparım dedim de şakasından, 2. gün gittik şimdi oturuorz boşluğuma geldi, bağırdım salondan mutfağa hatceee bana profiterolle baklavada getirsene die. bizimkiler makara yaptılar noluyor damat falan, babası şey dedi "bizim dayıoğlu var osman, o burda olsaydı " damat dün bir bugün iki noluyoruz " derdi, ama ben demem hehehe" dedi. öle bi buz kestim. deplasmanda çok zormuş ya valla çok iyi yapıyorsun. baştan nasıl alıştırırsan öyle gidiyor çünkü ileride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar