Ardeth Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 bu nihat doğanın gündemde kalma çabaları çok komik ya. menejeri çok saf çok temiz yürekli bir insan herhalde dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 bileteviniz diye reklam yapmış arada. mini çakallıklar bunlar. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 o bilette yalandır o zaman ya.napcak tee burdan kübaya gidipte ki zaten törenede yetişemez hesaplarıma göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 zor bir şey mi kağıt üzerinde öyle bir bilet çıktısı hazırlamak? ben bu herifin vıcık vıcık hallerinden zaten tiksiniyorum da şu olayı bile reklam aracı olarak kullanmasından dolayı hasta oldum. olmaz ya, olur da bir yerde karşılaşırsak sağlam ayar yapacağım. o zaman ona da reklam olacak galiba ama beni de tüm Türkiye tanır sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar