Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Kasa 03.10.2012 faturalı

borcbatagi

Öne çıkan mesajlar

P8Z68-V LX INTEL Z68 SOCKET 1155 DDR3 2200MHZ(ASUS)

912 PLUS GX 80 PLUS 750W MidT ATX SİYAH KASA(COOLER MASTER)

8GB(2X4GB ) RIPJAWSX DDR3 1600MHZ CL9 1.5V DUALKIT RAM(GSKILL)

DRW-24B5ST 24X +DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI(ASUS)

3.5" 1TB CAVIAR BLACK SATA 3.0 64MB CACHE 7200 RPM HDD(WD)

CORE i5 3570 SOKET 1155 3.4 GHZ 6MB CACHE 22NM İŞLEMCİ (INTEL)

GTX 680 AMP GDDR5 2GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11 EKRAN KARTI(ZOTAC)

MEGAFLOW 200MM MAVI LED SESSİZ FAN (COOLER MASTER)

2012 ekimde VATANdan %25 indirimle aldım bilgisayarı ekran mouse klavye ve birkaç ıvır zıvırla birlikte fatura 3.085.00
(%25 indirimli hali tabiki)

ekranı ve buraya yazmadığım parçaları(mouse klavye şarj aleti vs) faturadan düştüğümde 2750 lira yapıyor

özel sebeplerden dolayı civanımı satıyorum
(aslında pek özel deil borç harç kira fatura meseleleri g.te geldim biraz alacaklılarımdan paramı alamadığım için)

2400 ederi var diye düşünüyorum parçaları tek tek satmayı düşünmüyorum ama ekran kartına 1000 lira çıkan olursa onu satabilirim
Ankaradayım

ödeme için 1400 peşin + 1000 liralık yeni bir kasada olabilir(artık 1000 lirayı ödemesi size kalır kredi kartı vs nasıl yaparsanız)
Sosyal ağlarda paylaş

o konuyu çözdüm kendi içimde(içime almadan çözemedim :P )
"istemek yok vermek yok" kafasıyla yaşamazsan olmuyor ne isteyeceksin ne vereceksin mecburiyetler insanı bencil yapıyor
adam geldi işten atıcaklar işyerinin arabasını vurdum dedi
bu ay nişanım var 2 ay bişey veremem ama 3 ay sonra öderim söz dedi ulan dedim eli ayağı titriyor dayanamadım para değilmi dedim belki bunu yemeye bile zamanım olmayacak gecenin dördünde sarhoş kafayla(ayağa kalkmam için 2 kişi yardım etti) gittik para çektik işini gördük
telefonları kapalı şimdi 3000 lira için kanunlarla yüzleşmek istemiyorum yoksa böbrekleriyle ödeticem borcunuda mevzu parada değil adam arayıp biraz utansa eyw dicem...
Sosyal ağlarda paylaş

aynen para bu olmuyor bazen bunu bilmeyecek kadar rahat bir ömür yaşamadım
en azından ara mahcup oldugunu belirt aptal gibi hissetmeyim kendimi :/
neyse yaşanan herşeyin bir sebebi var bununda vardı öğrendim geçti geçicek tabi bana geçen farklı onada eyw dicez mecburen

o değilde arkadaşlar bi el atında en azından su ekran kartını satayım yahu 1000 lira çok işimi görür şu günlerde :(
Sosyal ağlarda paylaş

Wolas said:

babana verdiğin parayı geri istiyorsan ayıp sana

sen eşşekler gibi,bütün sevdiklerinden uzakta,1 tl daha az harcayayım da aileme x işe yatırım yaparım derken,başka ülkede çalışırken,ki kendisi de azımsanmayacak üst derece memurken "aman oğlum şu kadar para gönder yandım tutuştum derken" aldığı paraları aslında 3 kağıtçının allahı bir adama senetsiz sepetsiz verirken senin tepkin ne olurdu??
yada bu sefer memleketin en ücra köşelerinde çalışken eve 10 günlğüne izine gelip baba ev bitmedi mi hala diye sorduğumda hiç kimseye danışmayıp biten evi öldüm pahasına satmasına nedersin?
arkadaşa katılıyorum baba var baba var Annemi ne kadar çok seviyosam babam dan da o derece uzağım..birde ne demişler anne gibi yar baba gibi..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...