Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu sistem nasil?

knight_of_rose

Öne çıkan mesajlar

Micro işlemci (CPU) Intel P4 3.2 LGA775 800MHZ Prescott 1
Anakart (Mainboard) Gigabyte GA8I915P-DUO Ac97,Lan
Ana Bellek (Ram) 512MB DDR 400MHZ Ram 2
Sabit Disk (Harddisk) 200GB 7200 Rpm SATA Hdd 1
Kasa (Case) Atx Aopen H600B-B28 1
Disket Sürücü (Floppy) 1.44 Floppy 1
Monitor 17"LCD Philips Monitor 1
Diðer wireless Klavye, Mouse, Mouse Pad 1
Ekran Kartý (Vga Card) 256MBGeForcePCX5750DDRTvOutDVIPCIEXPRESS 1
DVD Writer 16X Sony DVD-Writer 1
Ses Kartý (Sound Card) Ac97 O/B Ses Kartý 1
Speaker Creative 4+1 Speaker 1
Fax Modem 56K Int. Fax/Modem 1
Network Kartý 10/100 Ethernet Kartý onboard 1
Toplam 1.565 USD
Kdv (%18) 282 USD
Genel Toplam 1.847 USD
arkadasim almayi dusunuyorda 1 hafta icinde bilgisayar bu parayi vermeye degermi?[signature][hline]ironhawk
Sosyal ağlarda paylaş

PCI express ve yeni Intel işlemciler fiyatı artırmış. Ama sonuç olarak gelecek bu işlemci ve veriyolunda

Bence 1-2 yerden daha fiyat alsın bi miktar daha düşebilir fiyat. Veya acelesi yoksa yılbaşından sonra bu sistemler yaygınlaşıp biraz daha ucuzlayacaktır[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
Sosyal ağlarda paylaş

olamamış..

o ksadar ğara verinceye kadar 64 bit işlemcili bir işlemci ve ona uyumlu bir MSI alsa daha iyi..

gelecek intellde olsaydı intell 32 bitlerle uğraşmak yerine 64 bit lere geçiş yapardı ;)

uzun lafın kısası işlemciyi 64 bit AMD alsın ana kartı da MSI alsın ve ramler.. işte bunlar en önemlileri alacasa TWINMOS alsın[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ!
Ayrıntılı bilgi burada
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lord_elvyn, 21 Kasım 2004 12:13 tarihinde demiş ki:
ahoy babacum 64 bit islemcinin fiyati 1050$ + kdv naaptin sen.

Oha falan oldum bende biliyorum onun fiyatını ben adama bunu önerdiniz sandığım için oha oldum[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away

[Bu mesaj screamer tarafından 21 Kasım 2004 16:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ne level donanım pazarı?

64 bitler o kadar pahalı değil kim uydurmuşsa fiyatları iyi uydurmuş...

ayni şuradaki sitedeyi fiysatlar tamamen yalan mı? hangi 64 bit işlemci 400 doların üstünde? g*tünüzden element sallamayın ayıp oluyor.. tahtaymış sensin tahta! DEYT HADİ BAKİİİM!!

http://www.eksenbilgisayar.com/default.php?cPath=1_36[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ!
Ayrıntılı bilgi burada
Sosyal ağlarda paylaş

hem intell suxxorun önde gideni bir kere.. AMD 64 bit işlemcileri piyasadan çıkmadan önce intell öçnerebilirdim ama şimdi dönem 64 bit işlemci dönemi hem fiyatları da ,ntein 32 bitlik dandirik işlemcilerine göre bayaa iyi..

fiyatlar ortada performanslar ortada şimdi geriye kalan kimin en uzağa işediğini tesbit etmek[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ!
Ayrıntılı bilgi burada
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lord_elvyn, 22 Kasım 2004 17:06 tarihinde demiş ki:
da levelda gotunden vermiyor fiyati 20 sitenin listesi vr orada ayni modele kim daha ucuz fiyat verirse onu yaziyor.

o zaman level götünden yazıyor.. yani 4-5 yerin daha fiyatını verebilirim.. ki oralarda 400 doların üstüne çıkmıyor bile..[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ!
Ayrıntılı bilgi burada
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...