Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adsl modemde payla$ım sorunu

Thorn_Pyros

Öne çıkan mesajlar

Ben ilk port alanlardanım ve o zaman adsl modem kıtlığı wardı.Bende adsl gazına gelip hemen bi tane edindim.Evde 2 tane PC war ve xpam'dan warcraft oynamak istiyoruz karde$imle.Fakat modemin firewall'u buna izin vermior. Ben diğer tüm firewall'ları iptal etmeme [Sp2' de dahil] yinede bir türlü birbirmizin makinasına erişemiyoruz.Herhangi birimiz oyun kurunca onun makinasına ula$amıor diğer arkada$larda...Dial up'tan bağlanınca sorun ortadan kalkıyor.AdsL modem ile bağlanınca birbirimizden dosya çekebiliyoruz fakat oyunlarda bu problem ile kar$ıla$ıyoruz.Yardımcı olabilecek varsa msnden yada burdan farketmez konuşalım bi çözüm bulalım
Modemim Loopcomm LP-AL2014Port

Msn: [email protected][signature][hline]Kim olduğumu biliyorum. Kişisel kimliğim beni ilgilendirmiyor.
Benim bilmek istediğim şey evrenin kim olduğudur..

[Bu mesaj Thorn_Pyros tarafından 21 Kasım 2004 17:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

2 bilgisayar arasında ag kurduysan ip ayarlarıyla ilgili olabilir ipleri elle ayarla bendede bole bi sorun olmustu agda dosya alış verişi yapıoduk ama lan oynarken bilgisayar gormesine ragmem baglanmıodu ip ile duseltmiştim..

[Bu mesaj _AvengeR_ tarafından 22 Kasım 2004 20:35 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj _AvengeR_ tarafından 22 Kasım 2004 20:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...