Aluriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 wow zamanlarını karıştırma, o zamanki postlarımı gördükçe zaman makinesi icat edip geçmişe dönüp ağzıma çakasım geliyor.
yav Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 yazdığım haklı argümandan saçma bir şekilde nem kapmandan belli ne olduğun çok kasmaya gerek yok. terör örgütünü destekleyen post =) iyiymiş bu. durduk yere benim gibi basit bir insana nazım'ın vatan haini oluşu gibi duyguları yaşatıyosunuz eksik olmayın canlarım benim.
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 ya yürü git film başlığında bile gerilla diyorsun utanmadan
yav Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Jîn'i mi diyosun? Filmin spotu böyle, dünyada gerillaya katılan kızın öyküsünü anlatıyor diye dolaşıyor film festival festival. Benim eklenmiş bir yorumum yok. Otur reha erdem'le başet hehe adam neyi hatırlıyor ya
Raistllin Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 çayımı aldım sigaramı da yaktım hadi beyler kavgaya hızlı devam edin sarıyo lan baya :D
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 evin içinde sigara mı içiyorsun pis herif
Raistllin Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Aluriel said: evin içinde sigara mı içiyorsun pis herif niye lan sigara kokusu bana hoş geliyo ki,sen evin içinde yemek kokusu kokunca bişey yapabiliomusun ? havalandırıyosun geçiyo aynı hesap :D
Masakari Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Fin said: son 6 ayda attığın postları printledim türkü bardan karı kaldırmaya yarar. Kolay gelsin karşim. http://www.bugunbugece.com/images/d.images//event/image/375x250/202317_375_guler_duman.jpg http://galeri2.uludagsozluk.com/315/rihanna-modeli-sac-kestirip-cansever-e-benzemek_361555.jpg
Kaliko Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Aluriel said: yav said: dedim ve geldi hemen bi tanesi mesela benim bi tane milliyetçilik yapan veya kürtlere laf eden postumu bulabilirmisin? ben senin terör örgütünü destekleyen postunu bulurum ama. pardon gerilla dimi, terörist değildi... Kasma abi. Yeni moda bu. Hukumet yalakaligi ekseninde marjinal seyler soyleyip elit tavirlar takinarak karsisinda kini asagi gormek. 5 sene sonra baska yone doner zaten. Ruzgar nereye bunlar oraya.
KidLazer Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 S-H said: Kojiroh said: Kış geldiği için, bahar gelsin başlar yine.
Öne çıkan mesajlar