elvyn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 tamam abi tamam leman benden daha iyi yapmıs bunu yuzume vuryorusunuz kustum lan size.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Fazla sade olmasi veya olmamasi pek önemli degil. Eger yaptigin calisma gercekten album icerigini anlatabiliyorsa sadece bembeyaz bir zemin bile koyabilir ve uzerine hicbirsey yazmayabilirsin. Yaptigin calismada yazi fontu konusunda biraz daha secici olmalisin. Ayrica kullandigin layer effectleri ( dropshadow, bevel and emboss vd. ) biraz daha kararinda degerler vermelisin. Fazla sert, bir o kadarda itici kullanilmis. Calismalarinda basarilar.[signature][hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ben mi o mu?[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 lord a dedi sanırım, senin resmin pek layer effecti kullanılmışa benzemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 hatta hiç layer efekti kullanılmışa benzemiyor.çünkü kullanmadım.bodozlama yaptım bunu.[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 kendine haksızlık etme guzel yapmıssın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
archipegalos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Alexi_Septimus: tool'un klibinden miydi o resim? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
archipegalos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 tabi sadece resimlere bakma alışkanlığım kötü birşey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 ben album kpagina bi resim de koycaktım elimde yoktu duzgun grupfotosu sırf o yuzden basmadilar allahsızlar. kapak yapmadınız bari cdnin uzerine basın dedim onu ya yapmamislar daha blur tool un uzerine basılı tutunca sharpen ve smudge toolun cıktıgını (oooyle i menu acildigini bile bilmiyor adam) bile bilmiyo adam sırf grubun elektrocusu die onu basmilar :). altına ustune grubun adını (soyadını dicektim az daha :)) altta da albumun adı yazıyo ortada da blurlu bi resim. aynı şeyin resimsizi de cd uzerinde. Sonra bunlar albumu cıkardılar birinden bulacam (veremem o yıpnaların cıkardıgı albumlere para :)) dedim mp3 yapıp kazaada forumlarda yayacam dedim. sus pus oldular :) neyse bi kac gune koyarım yagmur yagsin diye bi sarki var onun dısında cok da super parcalar yok.[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar * [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 28 Eylül 2004 17:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Üstünde mıçkırıktan bi baalorc yazan cd gördüm Bronx'ta. Bunla alakası yoktu. Seni kullanmışlar =P.[signature][hline]I'm lunatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 mesela bugün proje dersimiz de hoca bir arkadaşımla projesi hakkında konuşuyordu. -Biraz keyfi gibi geldi bana bu kıvrımlar, neden mesela bu tip bir kıvrıma sahip binan ? yani amacın döşeme katmanı yaratmak ise düz yap bunu neden dalgalandırdın ? -şey hocam estetik kaygılardan -tamam da, güzellik görecelidir. Estetik ise ayrı birşeydir, mesela bir mimarın görme özürlüler kütüphanesi tasarımı vardı. Onda da aynen seninkine benzer bir dalgalanma vardı pencere önünde, onun amacı ışığı değişik genişliklerle yansıtarak (bazı görme özürlüleri ışık ile karanlığı ayırt edebilir) bir görme özürlüye nerede olduğunu anlayabilme özelliği kazandırmaktı. Tüm iç mekan da o kıvrımalrın oluşturduğu açılara uyumlu olarak dizilmişti, böylece bir görme özürlü ıığı hissederek, nerede olduğunu göremese dahi, nerede olduğunu bilebilir. işte o zaman bu şey estetik olur. .... gibi gibi devam ediyor demek istediğim, biraz daha düşünelim, yani elvyn kapağa baktığım anda sert bir tarz müzik yaptıklarını anladım grubun. o kapak çok sey anlatabilecek bir şey, sadece tarzı vermesi biraz "basit" grubu düşün, her üyesini bir karakteristiğini yakala bir şekilde direk olmadan yansıt bunu. gizemli olsun işin biraz. yoksa bu kapak bence fazlaca "keyfi" olmus.[signature][hline]"Süperstar, hiperstar, megastar... Edirne'den sonra seni kim star?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Alexi_Septimus, 17 Kasım 2004 05:00 tarihinde demiş ki: Üstünde mıçkırıktan bi baalorc yazan cd gördüm Bronx'ta. muah evet biliyorum onu kendileri yaptilar. yapan adam da grubun elektrosu ve photoshopta bir toolun üzerine basili tutunca baska toollarin acildigini bile bilmiyordu arkadas :D ha golge grubun sarkilari oyle sert felan da degil mor ve otesinden bile daha yumusak yapiyorlar. ehe bu da sorunun cevabi oldu sanirim zaten keyfi olmus kapak.[signature][hline][b]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta...[b] [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 20 Kasım 2004 09:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 eh olmasın ama keyfi : )[signature][hline]"Süperstar, hiperstar, megastar... Edirne'den sonra seni kim star?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 herkes istese "uber" zaten...ama smdi zaman azdi felan fiskos..[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: lord_elvyn, 20 Kasım 2004 09:47 tarihinde demiş ki:grubun sarkilari oyle sert felan da degil mor ve otesinden bile daha yumusak yapiyorlar. ehe bu da sorunun cevabi oldu sanirim zaten keyfi olmus kapak. ıyıce yavşadık yani muzik olarak rock rock diyip sitem isyan falan bırakmadık, ıyıce yavşamış elektro soloları, bas ritimleri bateri ataklarıyle sulu rock yapıcaz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 yap...[signature][hline]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta... BAAL'lı patileri pmden bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: hilikus, 21 Kasım 2004 03:18 tarihinde demiş ki: herkes istese "uber" zaten...ama smdi zaman azdi felan fiskos.. harika bir yorum imza yapmak istiyorum : )[signature][hline]"Süperstar, hiperstar, megastar... Edirne'den sonra seni kim star?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: lord_elvyn, 21 Kasım 2004 08:01 tarihinde demiş ki: yap... [signature][hline]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta... BAAL'lı patileri pmden bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 güzel kardeşim, öenmsemeyeceksen pekala önemseme ama bakın "önemsemiyorum" demek daha bir öenmsiyorsun demek.[signature][hline]hilikus, 21 Kasım 2004 03:18 tarihinde demiş ki: herkes istese "uber" zaten...ama smdi zaman azdi felan fiskos.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 alinma hemen herseye.[signature][hline]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta... BAAL'lı patileri pmden bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Alın bendende bu; ps: arkadaşlar amator grup için album kapağı istemişti bu resme benzer bişey yolladılar bende biraz oynama yaptım bu oldu :)[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki: git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak[Bu mesaj Ferrero tarafından 21 Kasım 2004 18:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 bu resmi pur dokunulmamais foto uzerinde oynayarak mi yaptin yoksa sadece yaziyi mi yazdin.[signature][hline]The only thing that i know is i don't know anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 sordugum anda cevap gelmis. bu arada resmin orjinalini de koyar misin.[signature][hline]The only thing that i know is i don't know anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 rengi değiştirdim yazıyı yazdım oynadım biraz[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki: git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 göndermeden nası gördün ya benim mesaj seninkinin altında duruyo oha bi dk arkadaştan tekrar istiyorum koyucam[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki: git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar