noxite Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 bi arkım dedi çıktı die ama ortada bişy yok daa, bilgisi olan warmı[signature][hline]msn: ekineralp@........ icq:173196330 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 sorulan sorular hoslanmadiginiz turlede gruplar hakkinda diye sacmalama hakkina sahip degilsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 jay-z ve linkin parkın ortak mashup albumu cıkıyor hatta ilk parcalarıda piyasada dolasıyor digerlerini bulamadım numbencore veya linkin park jay-z - numb encore diye aratırsan p2plerde bulabilirsin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Metal falan takılıyorum da Linkin Parkın 2 albümü de var ben de orjinal. Diğeri çıksın onu da alacam :) çıkınca haber verin ablama söliim alsın :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Normal bir albüm mü olcak yoksa eskilerin remiximi yine[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ben arkımdan eskilerin yanına bi kaç yeni parça eklenmiş die duydm, yani bi ara album gibi ..[signature][hline]msn: ekineralp@........ icq:173196330 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepY Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 linkin park ın remix i çıkmıştı en son yeter artık çıkarmalılar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 albümün adı Collision Course "Linkin Park and Jay-Z's upcoming CD/DVD. The new release is called 'Collision Course' and will be released in US on November 30. The track 'Numb/Encore' will be released as a single. Here is the track listing Live Performances 1. Dirt Off Your Shoulder/Lying From You 2. Big Pimpin'/Papercut 3. Jigga What/Faint 4. Numb/Encore 5. IZZO/In The End 6. Points Of Authority/99 Problems/One Step Closer Special Features MTV Ultimate Mash-ups (originally aired November 2004) Photo Gallery 5.1 Surround Sound CD: Produced by Mike Shinoda (Studio Recordings) 1 Dirt Off Your Shoulder/Lying From You 2 Big Pimpin'/Papercut 3 Jigga What/Faint 4 Numb/Encore 5 IZZO/In The End 6 Points Of Authority/99 Problems/One Step Closer"[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Lİnkİn qark süpperr bi grup yaa dimi war mı patide dinleyen wirtüözler resmen çok cool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 said: Metal falan takılıyorum da Linkin Parkın 2 albümü de var ben de orjinal. Diğeri çıksın onu da alacam :) çıkınca haber verin ablama söliim alsın :) of bunu ben yazmışım 3 sene önce METAL FELAN TAKILIORUM DA! nedir ya resmen rezilmişim hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Bilginize, bu kullanılmayan bir account olup bana ödünç verilmiştir müzik zevkimle gerçekten ilgilenenler varsa www.last.fm/user/ekmekk sayfasına beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Ayrıca Link1n park şarkılarını senin bet sesin dandik gitarın ve bildiğin 3 akorla yaptığın şarkılara tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 said: HellHound üye [şikayet et] § 19 Kasım 2004, Cuma - 16:06 [ özel msj ] sorulan sorular hoslanmadiginiz turlede gruplar hakkinda diye sacmalama hakkina sahip degilsiniz... 2004'de yapilmis uyari, 3 sene gecmis ama naparsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar