Silphatos Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 aylardır hat 4mbite sabitlenmişti, zaten 2 3 günde 50gb'ı geçip hız 3mbite düştüğünden umursamıyordum ama şimdi farkettim 8mbit yapmışlar hattı. arada bağlantı gidip gelmeye başladı bugün, acaba hat kaldırmıyor mu hızı ondan mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 santrale uzak olunca hatlar kaldırmıyor, kopma yapıyor. Telefonla arayıp hızını 4-5'e sabitlettir, o şekilde anlarsın direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 ben bunu yine 4mbit yaptırayım bari bikaç gün daha deneyim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 noise margin attunationdan küçük olmalı demişti bana eve gelen eleman. senin upstream de yüksek gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 SnR değerin (noise margin)düşük hacı bizim kullandığımız formüllerde bu attenation ile adsl2+ da 15kbps alabilmen lazım teorik olarak (yaklaşık km başına 13db loss olduğunu varsayarsak.) santrale uzaklıığını biliyormusun? tahminimce uzaksın ki 18db power üretiliyor downstream için, ideali genelde 10-11'dir. 15'ten sonra hattın unstable olabileceğini varsayarız. adsl2+ için de bu değer 3 - 5 arasında oynar ideal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 15kbps ne la dial up mı bu adsf 2km civarı olmalı santral, ya bu adsl mode aslında bilmemne fast latencydi tam hatırlamıyorum ama adsl2+ değildi yeni yapmışlar ve 4000 civarına sabitti hat. yine 4000 yaptırsam kopmaz herhalde. 1 saatte 3 kere koptu demin mesela ama dün de 8mbitti ve kopmuyordu acaba bugün gecici bi sorun falan mı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 artmış biraz attainable değer, o 3 kopuştan sonrada kopmadı daha kendine geldi mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Attaniable değerden ziyade noise margin önemli senin için orda bir geriye gidiş var. Açıkçası senin hattında SIKINTI VAR , yoğun saatlerde noise margin diye senin modemde gösterilen SNR değerinin düşüp kopmalara yol açması büyük ihtimal .Bu SNR ile senin hat 6 dan yukarısında sorun yaratır gibi Silphatos said: o 3 kopuştan sonrada kopmadı daha kendine geldi mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Silphatos said: 15kbps ne la dial up mı bu adsf 2km civarı olmalı santral, ya bu adsl mode aslında bilmemne fast latencydi tam hatırlamıyorum ama adsl2+ değildi yeni yapmışlar ve 4000 civarına sabitti hat. yine 4000 yaptırsam kopmaz herhalde. 1 saatte 3 kere koptu demin mesela ama dün de 8mbitti ve kopmuyordu acaba bugün gecici bi sorun falan mı oldu 15mbit olcakti haklisin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 6.3 olmuş şu an o noise margin, sabah res atmıştım 6 kere tekrar bağlanmış bugün. yarın ben arayıp 6mbite aldırayım en iyisi bunu eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 portunu biliyormusun huawei mi alcatel mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 bi fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 modem eskiyse falan farklı bir modemle deneme şansın da varsa önce bir o şekilde dene bence. Yakın zamanda yaşadım benzer bir olay, yıllanmış rt-205'i değiştirince sıkıntı kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 o max alabileceğin değerler oynak olmaması gerek refreshlediğinde sabit değilse senin aldığın hızın altına düşerse arada ondan kopma oluo o max gösterdiği santralin alabildiği max hiz onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar