Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Ehe teşekkürler... Şöylekine ben bu kadar hatırlanacaamı yada mesaj alacaamı falan bilmiyodum. Ki paticikten bayağı bir insan tebrik etti beni. Tabi alexican konturlu telefon kullandığı için cevap veremedi, olsundu, ona yeterdi =P. Bi de şöyle bilmediim numaralar var onları deşifre edebilsem iyi olacak. "IYI KI DOGDUN UMUUUR IYI KI DOGDUUUN UMUUUR" var mesela 00:58'de gelen. Bu arada cep telefonlarının dinlendiğine artık eminim. Çünkü 4 5 gibi birileri aradı ve ben hala evdeydim ehu, evde misin oha gibi tepkiler alınca mesaj geldi tebrik falan diye baktım "Chatarkadaş hedeyi ara yeni arkadaşlar edin." diye birşey çıktı. Ehe sonra durumu hallettim tabi. Ilk doğumgünü tebrik mesajını 00:00:19'da aldım birinden.Oha dedim. ÖEH YANI. Herneyse, doğumgünümde internet kesik olduğundan olacak ki böööyle yazdıkça yazasım geliyo. Hatırlayanlara da kutlayanlarada çok teşekkürler. Aldığım en güzel hediye Istanbula düşen ilk kardı herhalde hehe.[signature][hline]I'm lunatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angel_85 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Doum günü kutlu olsnnn[signature][hline]purity is a simple idea.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Bu arada cehennem kaldırancan =P.Kısaca Cenan ehe. Pek bi senemiz kalmadı, bi kaç sene diyebilirim ehe. Alkolün etkilerinin gözümde patladığını anladım, kısaca o yüzden köstebek misali 10 metre uzaktaki adama gözlerimi kısarak bakıyorum ehehe.[signature][hline]I'm lunatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 kutlu olsun kardeş nice güzel senelere[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Dogum gunun kutlu olsun alexi nice senelere :tebrikz:[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Alexi_Septimus, 22 Kasım 2004 16:19 tarihinde demiş ki: Bu arada cehennem kaldırancan =P.Kısaca Cenan ehe. Pek bi senemiz kalmadı, bi kaç sene diyebilirim ehe. Alkolün etkilerinin gözümde patladığını anladım, kısaca o yüzden köstebek misali 10 metre uzaktaki adama gözlerimi kısarak bakıyorum ehehe. yok lan ben 4 pakede indirdim, benim daha var seni bilemen..[signature][hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Cenan, sizle buluşcam ben bi ara. Umur ayarlıcak bişiler.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: hella, 22 Kasım 2004 19:12 tarihinde demiş ki: said: Alexi_Septimus, 22 Kasım 2004 16:19 tarihinde demiş ki: Bu arada cehennem kaldırancan =P.Kısaca Cenan ehe. Pek bi senemiz kalmadı, bi kaç sene diyebilirim ehe. Alkolün etkilerinin gözümde patladığını anladım, kısaca o yüzden köstebek misali 10 metre uzaktaki adama gözlerimi kısarak bakıyorum ehehe. yok lan ben 4 pakede indirdim, benim daha var seni bilemen.. Az ındırmıssın bıraz daha hakkın war :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar