eski Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 yaklaşık 1 bucuk sene kadar önce benim şahsi hattım üzerinden 1 adet blackberry cihaz aldık taksitle. taksite ek olarak bide internet pakedi tanımlamışlar turkcell hazretleri Blackberry Internet Paketi(BIS) diye geçiyor adı. şimdi cihazı ben hiç kullanmadım zaten bi arkadasım ıcın almıstım ve ona verdim.cihazın taksidi ve internet ucretide benim faturama geliyordu,yalnız geçen gün farkettikki arkadaşın kullandığı hat içinde BIS tanımlanmış ve aynı ücret tahsil ediliyor. Bende bi arayıp sorayım dedim,turkcell diyorki her blackberry kullanan hat için bunun yapılması lazım.E ben kullanmıyorum benim faturama geleni iptal edin diyorum. Sizde paket icinde almıssınız falan diye geçiştiriolar yada bana öyle geldi. Nedir ne değildir vardır blackberry kullanan , 20 lira için arayıp çingenlik yapımi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 BIS'siz olmaz lol turkcell cihaz kampanyasından aldıysan cihazı, hat hizmet bedeli de paketin içinde ve zaten kk'den yıllık hizmet paketi olarak tahsil etmiş oluyor. yani aylık 20 ödüyo gibi görünsen de yıllık toplam bedelini ödemiştin aslında ilk satın aldığın da cihazı. boşuna uğraşma özetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar