NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesela bağlantı 128 K ise bu bağlantıyı full kullanacak ya da normalde 10 ile kb alımı yapıyorsan 15 20 olucak bunun gibi bir şeyi yapmak mümkün mü ?Program vs. ile ?...[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 değil, yassah[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 p2p lerde falan upload ı kısabilion ama normali bilemiom..[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 telekoma senin evindeki modemine kadar, fiber optik kablo kullanması için telkinde bulun 128k adsl sine 6 ay bekledikten sonra kavuşan bir arkadaş: x: varya telefondan modeme kadar fiber optik kablo ile taşıycam telefon hattını y: tabe tabe, artan parçalarıda bana ver bende benim 1metre*7 parçadan oluşan telefon hattına yama yapayım, bi s.ktr git ya[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 senin dedigin modem uncap'e giriyo :) var ama yasak.. arti yeni modemlerde olmuyor.[signature][hline]Dmx a.k.a Drunken Alkol butun kotuluklerin anasidir, ana gibi yar olmaz.. Zegna, 20 Kasım 2004 00:01 tarihinde demi$ ki: konserve acilinca, kasik atan cok olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 yasal yolardan mumkun degil ama uncap denilen olayda 2*4 mbit bile yaparsin ama anlasilman cok olasi ....hatta o anki baglntinin aylik degerden ceza i olarak siciline islenmek uzere 3..4 katini yersin ..sence degermi ??[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Yasa dışı olmayan bir yol, download ederken FlashGet kullan. Program internet hızını arttırmıyor, sadece tüm internetini o download üzerine yoğunlaştırıyor (yani öküz gibi download yaparken aynı anda süper hızlarda sitelere giremiosun =)) ama sadece download yapacaksan yararlı. Benimkini 10kb kadar arttırıyor (256 adsl).[signature][hline]Nothing's left here Leave it be It was meant for me Soul sacrifice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ben tweak master adinda bi program kullaniyorum. yaninda linkfox diye bi progla geliyo. hem yuksek hizda dl yapiyorum hem de sitelerde gonlumce gezebiliyorum.[signature][hline]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta... BAAL'lı patileri pmden bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Ben yasa dışı olabileceğini düşünmemiştim.Bende Flashget kullanıyorum download yaparken çok yawaşlıyor sitelerde rahat gezemiyorum önerdiğiniz bir program var mı downlad yaparken sitelerdede gezebilmek için ?[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 tweak master dedim ya[signature][hline]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta... BAAL'lı patileri pmden bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 saol[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorn_Pyros Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Flashget'lede sitelerde dola$arak yaparsın.Bunuda Limit wererek gerçekleştirirsin.Örneğin 10kbit limit werirsin,geri kalan bağlantı ile rahatça gezebilirsin sitelerde..[signature][hline]Kim olduğumu biliyorum. Kişisel kimliğim beni ilgilendirmiyor. Benim bilmek istediğim şey evrenin kim olduğudur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 daha yüksek kapasiteli bir hat al :D[signature][hline]ı was soldier ----------------------------------- 195.174.96.4 MHZ Radio Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Bende 256kbps hızında adsl var. Ve bununla normalde yapabileceğim max download hızı 64 diye biliyordum. Ama sanırım daha yüksek veya bu sınırı aşabilen bazı şeyler var. Çünkü Steam'den dosya indirirken hız 100'ün altına inmiyor gibi birşey. Ama diğer şekillerde (flashget veya diğer programlar ile) dosya indirirken hiç bir şekilde 40'ın üzerine çıktığını görmedim bu hızın. Açıklamasını bilmiyorum ama abartı hızlara çıkabiliyor. 200'ün üstüne çıktığını bile gördüm birkaç kez. Bu şekilde abartı hızda download yapmanın yollarını bilen var mı acaba?[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xatyDe Bakemm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 162kb = kilobit oluyor burda. kilobyte değil o yüzden öyle abartı gözüküyor.20Kb civarında indiriyormuşsun sen yani o sırada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 hayır kilobyte olarak indiriyor :) bende düşündüm öyle olabileceğini.[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Evet o baya kilobyte.. Muhtemelen bu olay, o bolgedeki bandwith havuzunun boslugundan kaynaklaniyor. Az kisi olunca havuzu paylastiriyor..[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 128 k ile nasil 20 ye cikilacak? mantiken 128 K bit = 16 K byte eder.. Yani zaten mantik cercevesinde 128 K bit baglanti ile en fazla 16 K byte download yaparsin oda 100% kapasite ile.. 1byte = 8 bit..[signature][hline]Harvester - Deadly one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Elufulec, 22 Kasım 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Evet o baya kilobyte.. Muhtemelen bu olay, o bolgedeki bandwith havuzunun boslugundan kaynaklaniyor. Az kisi olunca havuzu paylastiriyor.. paralı bir kaç yerde daha bu oluyor.. ayrıca bazı zamanlarda adsl hızı coşup tüm downloadları normalin üstünde yapıyor ama bu dediğim sürekli oluyor[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar