BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 SevGili PaTiLer simdi size olan sorum su Diezdeki PatiLerimizin KurMuS oldugu bir klan varmı varsa adı nee kim basında saygılar[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 yokmu??[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 kurmadınızmı aresde varmmı peki bole bir clan[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Ben de millet oynuyo diye aresten dieze geçtim. Orc mu olak insan mı olak bi türlü karar veremedim.Hadi hayırlısı. Varsa yazın klanı ve hangi türler için olduğunu da biz de kararsız kalmayalım.[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 kalana alırken insan ya da orc oldugumuza bakılyıomu bence yok geliba baksana kimsesnin sesi sedası cıkmıyo[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 level 50+ olduktan sonra savaşlara katılacağından dolayı önemi var.Yani bi insan bi insana saldıramaz.Bi orc da orca. Yani diyelim ki sen üyeleri insan olan bi clana orc olarak katıldın.E her gelip geçen seni kesecek.Ne anlamı var ki :D[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 anladım ben insanım yesil ten beni bozuyo[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa
Öne çıkan mesajlar