pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Sorunlu Olması Gereken Format attık, JRE (JAVA RUNTIME ENVIRONMENT) defalarca install/uninstall ettik ama bi turlu calistiramadık :(, Win200 Prf da calistirabildim fakat Service Pack2 olan ve olmayan pc lerde calistiramadım biturlu, ilk resimde hatayı yaziyor ama birsey cikaramadım, tesekkurler.[signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 up:([signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 hoca aklıma tek gelen path leri check etmek. bi deneyiver istersen.. my comp->system props->Advanced->Environment Variables orda asagıdaki path te java path i falan kontrol et. yeni version yüklediysen deiştir falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar