Jezz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Evdeki makineye yeni format attım ABC Yet kurdum, suprnova.org dan linke tıkladığımda program açılmıyor. Ofisteki makinede linke tıkladığımda açılıyor ve downloada otomatik başlıyor ama evdeki makinede olmuyor. Ben bir sebep bulamıyorum. Neden olabilir? Portlardandır dedim, hem modemdeki hem nortondaki ilgili protları açtım ama banamısın demedi, tık yok..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Bu arada bittornado yükledim linklere tıkladığımda program download etmeye başlıyor ama neden abc başlamıyor? Bu konuda bilgi sahibi oan var mı?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Valla bende de bittronado açmıyor direk. Programdan load etmem gerekiyor. Çözemedim bir türlü..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Muhtemelen o .torrent dosya uzantısı ABC ile açılması için ayarlanmamıştır. Herhangi bir torrent dosyasına shift+sağ tık yapıp birlikte aç... (open with) tıklayıp ABC'yi seçmelisin[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 bende de vardi o sorun. abc yi acip ac diyip torrenti gostersem bile acmiyordu. sonra bitcomet rule dedim ve dondum bitcometime.[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ya harbiden pokemonmuşsun lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Tamam birde öyle deniyeyim çünkü bittornado çok dandik bir programmış hiç beğenmedim, birde dediğin diğer programı indirip onu deniyeyim bakalım işe yarayacakmı. Teşekkürler.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar