Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 2 accla oyundayken bgde oldugum char release ettikten sonra ld oluyo Ama ortadaki ikon kirmiziyken bile yapilan her seyi(buff,konusma,vs) gorebiliyorum ama bi anda ld oluyo sora Ld olan makinada 1024 ram falan bilgisayardan alakalı değil yani bunun neden bolabilceğini bilen varmı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 win xp kullanıyorsan ondan olabilir, 2. sorum ise clientsleep kullanıyormusun? win xp kullanıyorsan clientsleep kullanma sorun hallolacaktır.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 exp kullanıyorumda client sleepin ne olduğundan haberim yok ama nerden ulaşabilirim ayarlarına ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 options veya oyun içinden (/clientsleep never|background)[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Olmadı zaten 2 tane pc kullanıyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Olay iyice abardı artık her türlü rvrde ölüp releaseledikten sonra ld oluyorum yokmudur çaresi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kraven Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Format güzel bi secenektir :) olmadı bilgisayarını köprüden yukarıya at :D değişiklik olsun :D[signature][hline]Daoc : }{an©e® -> L50 Mercenary Albion/Kay Lineage II : }{an©e® -> LvL 21 Warior/Kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Bilgisayarı bi hafta önce aldım taksitleri bitmeden atamama hiçbiyere hehe PS:12 ay taksit[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Rvrde ölüyorum ld oluyorum gidip pocda yada herhangi başka yerde ölünce ld olmuyorum nası bi alaka bu anlamadım gitti mythic benim rvr yapmamı istemiyo herhalde Norton ayarlarından olabilme ihtimali varmı acaba firewall hedesinden PS:Laptoda oynarken aynı bağlantıyla böyle bi sorun yok[signature][hline] [Bu mesaj Sethlor tarafından 19 Kasım 2004 13:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: Sethlor, 19 Kasım 2004 13:48 tarihinde demiş ki: Rvrde ölüyorum ld oluyorum gidip pocda yada herhangi başka yerde ölünce ld olmuyorum nası bi alaka bu anlamadım gitti mythic benim rvr yapmamı istemiyo herhalde Norton ayarlarından olabilme ihtimali varmı acaba firewall hedesinden PS:Laptoda oynarken aynı bağlantıyla böyle bi sorun yok sadece bir fikir ama.. bind pointini bi değiştirmeyi denesen?[signature][hline]Stjoseph [Anatolian Knights]RR8L8 Paladin (Kay Albion) Yettimgari rr3 Skald(Merlin Midgard) Teddyybearr [Anatolian Knights] RR5L8 sorc (Kay albion) Kebap [ROFL] lvl 46 2L0 Enchanter (Lancelot Hibernia) For Albion için!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Sorunu çözdüm main boarddaki çikistan baglanti aliyodum onu ethernetle baglayinca sorun kalmadi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kraven Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Sethlor, 22 Kasım 2004 13:03 tarihinde demiş ki: Sorunu çözdüm main boarddaki çikistan baglanti aliyodum onu ethernetle baglayinca sorun kalmadi Bilgisayiri aldigin firmayi havaya ucur :D en mantıklısı bu bence :D Ps: geri geliyorum :D hesabi aktif ettirdim ama hala oyunu yukleyemedim makinaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Daoc supporta mail att1m öyle dediler olabilen bir sorunmus ayrica asiri lag durduk yere loss falan gibi sorunlariniz varsada degistirin dedi Kisacasi onerilmeyen bisey[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar