Grudge Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ozaman halfling denen mahlukat bi short sword!'u adam gibi kullanamicak diyosun. ya da dagger'ı. illa small karakter için tasarlanmış olacak. ya da falchion normalde penalty vermiyo. bu durumda monkey griple kullanan bi adam penalty almadan mı kullancak falchion'u tek eliyle? böyle yaparsanız çıkamazsınız bu işin içinden...[signature][hline]THAT IS NOT DEAD WHICH CAN ETERNAL LIE, AND WITH STRANGE EONS EVEN DEATH MAY DIE. -An unknown prime author. Proving that not all of them are clueless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 grudge'ın dediği mantıklı. ben sadece dm böyle bir öneriyle gelebilir diyorum. dilbao, phb sayfa 113'te weapon size'ı oku bir, medium bir creature'un kullandığı scimitar'ın small size olduğunu göreceksin. ayrıca söylemeyi unuttum monkey grip weapon focus gibi silaha dayalı bir feat değil. bir kere aldın mı tüm silahlar için geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rion Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 yani ben critic ten koyiim diye falchion+scimitar örneeini vermiştim ama keşke vermez olaydım diorum şimdi. yani offhand weapon benim ırkımın size ına göre ayarlanıp min.-2 penalty alıyo o zaman diosunuz. dolayısıyla monkey grip+2weapon fighting featleri alıp gretsword+bastard olayına girsem(ben insan) -6,-4 oluo. yok shortsword yaparsak -4,-2 mi oluyo? yok olmuyosa salla kasmiim fazla, ağrı yapıyo. ha bi de imp.crit. keen le harbi stack mi? crit.i 12 falan yapamıos mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 impcritical+keen stack değil. onun dışında bahsettiğin penaltılar doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rion Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 tamam kafam raatladı. bi daha falchion alırsam noliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: Androner demiş ki: dilbao, phb sayfa 113'te weapon size'ı oku bir, medium bir creature'un kullandığı scimitar'ın small size olduğunu göreceksin. Orda yazan olay silahın boyu ile boyutunun aynı şey olmadığını anlatmak. Yani Medium Shortsword, Medium size bi kişi için yapılmıştır ama bu silah(Medium bir kişi için Light olduğundan) Tiny büyüklüktedir.[signature][hline]Budur!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: rion, 21 Kasım 2004 11:37 tarihinde demiş ki: tamam kafam raatladı. bi daha falchion alırsam noliyim. :D lol :lol:[signature][hline]THAT IS NOT DEAD WHICH CAN ETERNAL LIE, AND WITH STRANGE EONS EVEN DEATH MAY DIE. -An unknown prime author. Proving that not all of them are clueless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: Dilbao, 21 Kasım 2004 15:28 tarihinde demiş ki: Orda yazan olay silahın boyu ile boyutunun aynı şey olmadığını anlatmak. Yani Medium Shortsword, Medium size bi kişi için yapılmıştır ama bu silah(Medium bir kişi için Light olduğundan) Tiny büyüklüktedir. iyi de senin yazmış olduklarından aynı anlam çıkmıyordu. önceden yanlış yazmıştın şimdi düzeltmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Önceden yazdıklarım boyut ile alakalıydı, son yazdığım boy ile alakalı. Yanlış bişi yazmadım ki düzeltiim.[signature][hline]Budur!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: Dilbao, 21 Kasım 2004 04:45 tarihinde demiş ki: Silahın büyüklüğü kullananın büyüklüğü ile belirlenir. Kişi en rahat olarak kendi büyüklüğüne uygun silahı kullanabilir. Bundan farklı büyüklükte(büyük yada küçük) silah kullanan kişi büyüklük farkı başına -2 penalty alır. Yani Dagger bile olsa Medium kişi için tasarlanmışsa o silah medium size bir silahtır. Ki 1d4 dmg veren Dagger Medium olmaktadır. Aynı şekilde Scimitar da tablodan bakıldığında Medium size için 1d6 verildiği görülmektedir. Monket Grip feati de kendimizden bi boy büyük silahları kendi büyüklüğümüz için nası kullanıyorsak(Light/1-Handed/2-Handed) -2 penalty ile o şekilde kullanmamızı sağlar. 1d4 damage veren dagger mediumdur demişsin değil işte, boyu da boyutu da medium değil. kelime oyunu yapmanın bir anlamı yok. 1d4 damage veren dagger'ın boyu ve boyutu tiny'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Valla 3.5rd da oyle medium silah diye bir sey yok onun yerine light kavrami var Medium small olayini ise oynadiginiz karakter size ile iliskili mesela; Halfling small dur ve small dagger kullanir human mediumdur medium dagger kullanir Troll Largedir Large weapon kullanir Yalniz mesela Human icin olan medium dagger light weapon iken Huge dagger light weapon degildir kitap Bu huge dagger icin Long swordla es diyor (large dagger shortword ile denk olup hala light weapon oluyor) Kitapta verilen damage lar ise small ve medium icin verilmistir large ve ustu icin arms & eqiupment kitabina bakabilirisniz (genelde 1 ust buyukluk demek bir ust zara gecmek demek oluyor M-dagger 1d4 L-dagger 1d6 gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 bu topiğe daha mesaj atmayacağım. demin söylediğin şeylerin cevabı önceden attığım mesajların içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar