PiJAJE Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 arkadaşlar buları neyime gücenerek olduğunu bilmeden 64mx 440 gforce kartım olmasına rağmen indiriyorum ve bayağı dl ettim hangilerinde KESİNLİKLE oynanamaz yada çok büyük sorun çıkar..? birde yazında indirip oynayalım şu kartın çalıştıracağı oyunları lütfen mazi 1 seneye kadar geri gidebilir... saygılarımla.... edit:ltf kart al git diye kötü espiri yapmayın zaten para yok :) o myst 3 olucak bide [Bu mesaj PiJAJE tarafından 22 Kasım 2004 15:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 thief 3 ü ekran kartında pixel shader desteği yoksa oynayamazsın half life ı çalıştırsan bile yazık o oyun o grafikleri haketmez :P.[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar