Zerglingtr Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 KO Hack programı kullanıpda banlanan arkadaslarimaza Mujde Bu ban gecici bir bandir. 1 hafta sonra banlariniz acilacakdir. Ama bir kez daha kullanirsaniz Sunucudan uzaklastirma alacaksiniz.[signature][hline]Web Master of Turkoyun Ne oldum degil !!! Ne olacam demelisin !!!
rApbOyZ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Dedigin İnsallah Dogrudur okadar emek verdik.Ko Hackı acıp gittim Adminin pelerinli arklarını yatırdım Sonucu ban biliyorsunuz ko hackta f12 tusu na basınca healti dikkate almadan town a kacabiliyorsunuz ole yapa yapa 5 6 pelerinliyi indirdim sabahısı ban :===) forumda banlanma nededim Ko hack mıs insallah 1 hafta sonra acılır
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Eğer bu bi haftalık olacaksa hep yandılar valla. Millet açar bi acc yapar bi mage kaldırır parayı valla[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Öne çıkan mesajlar