Darkdaemo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Selamlar, Bildiginiz gibi WoW 3 gun sonra USA de cikiyor. Ben su an USA - Indianapolis'de uni. okuyorum. Merak ediyorum eger USA de oturan baskalari da varsa bu forumlarda, hangi time zone da server accaklar (CST, PST, EST, etc)? Benim time zone EST ama eger USA de baya belli bir serverda oynicak olan varsa lutfen buraya yazalim. Bliz server kurallarini degistircek degistirmicek mi bilmiyorum ama en azinda ilerde olurda EU USA de oynayabilirse, EU dan gelecek arkadaslarda hangi server da turk oldugunu bilirler. Bu arada tanimayanlara ben DAOC Alb/Kay'den Bonepart/Bonepat (2.sahibi), Sanane.com UO'dan Commodus. P.S: ben bu forumlarda cok sIk yazmiyorum ama bana su sekilde de ulasabilirsiniz: ICQ: 40662496 AOL: SwimRDM Msn: [email protected][signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkdaemo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 link calismiyor sanirim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 TR den oynayanların çoğu East de oynar ping farkı nedeniyle. Buradan East : 170ms West : 250ms [Bu mesaj odium tarafından 22 Kasım 2004 03:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkdaemo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Cok iyi o zmn ben East teyim zaten.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 o zaman bende eastte oynarim bende usade okuyorum buarada floridada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Virginia'dayim dolayisiyla eastde oynayacagim. tahminim oyun elime sali bilemedin carsamba gunu gecer. sonra server belirleyip oyun icine bulusuruz zaten.[signature][hline]Thus spoke Zarathustra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Golden Horde yurdunu belirlediginde burada belirtecektir. O zamandan sonra tum oynayanlari yanimizda gormekten mutluluk duyariz.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope... [Golden Horde]Berke Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Virginia dayim ben de... Sali gunu gecicek oyun elime. Golden Horde olarak belirlenen serverda oynayacagim.[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 application sallandirdim birtane. server belirlensin oyun icinde goruselim.[signature][hline]Thus spoke Zarathustra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkdaemo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 O zmn yeni guild acmaya gerek yok, Golden Horde mi oynuyoruz. Ben gerci Alliance acmayi dusunuodum :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar