Mvardars-tog Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Gecen sene yari profesyonel olarak T1 formatina atildim. T1 formatini oynayan ya da ilgi duyan arkadaslar var midir??? Yazlari T1 turnuvalari duzenlemeyi dusunuyorum... katilimin parasal bi ucreti olmayacak ve kazananlara Alpha, Beta, Unlimited kartlar ve duallandler dagitilacak... turnuvalarin cogu Avrupadaki "five proxy" sistemiyle yapilacak... ilgilenenler ve ortaya bu dusunceyi gelistirmek icin fikir atmak isteyenler lutfen 'reply' ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Five proxy sistemi nedir ?[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mvardars-tog Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Five Proxy sistemi genelde katilimci sayisini arttirmak icin yapilir ve oyuncularin finansal acidan daha az zorlanmalari hedeflenir. katilimcilarin decklerine koymalarini istedikleri 5 karti proxy yapabilirler. yani kartlar olmasa da onlarin yerine gececek kartlar organizator tarafindan saglanir. ben sayiyi 5 te tutmayi ama dengesizlik olmamasi acisindan populer bir web sitesinin fiyatlari dahilinde toplam bi ust deger getirmeyi planliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Type1 turnuvası icin 1 decke 5 proxy az olmaz mı ?[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mvardars-tog Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Amac insanlarin katilmasi ve eglenmesi oncelikle. Ama decki olmayan birisinin de turnuvaya katilmasi, ya da daha once o deckle hic oynamamis bi insanin toplam degeri $4000 dolar olan bi deckle turnuvaya katilip 1. olmasini engellemek icin dengeli bi rakam. tabi her zaman icin onerilere acigim...sayi arttirilabilir...proxy yapilamayacak kartlarin kisitlamasi getirilebilir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Aslında Magice yeni baslamıs biri olarak kimde ne kadar type1 kartı vardır bilmiyorum, ama 5 proxy az geldi kulagıma bi anda, neyse hele bi zaten böyle bir organizasyon olsunda o zaman dusunuruz. Gecen seneydi galiba Mimar Sinan üniversitesinde olmuştu sanırım bi Type1 turnuva.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erchivist Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 olur ben katilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mvardars-tog Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Bu organizasyonda amac Istanbuldaki T1'e ilgi duyan cevrenin tanismasi ve hos vakit gecirmek. Ustene basarak soyluyorum, turnuvaya katilmak icin 'hicbir ucret olmayacak'. ve kazananlara yeni blocktan random rarelar ve vintage kartlar verilecek. Tarih 22 Aralik 2004 carsamba gunu (biraz esneklik mevcut) Deckin toplam degeri, proxy'lerin toplam degeri konusunda az da olsa kisitlamalar getirilecektir. (esitligi saglamak acisindan) Ilerleyen tarihlerde onumuzdeki gunlerde sekillenecek olan yeni t1 constructionlarindan bahsedicem. simdilik bu kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexxhexaben Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 valla ben katılırım yani niye katılmıyım farketmez yani benimde eski kartlarım kayboldu ama sonuçta şu an type 2 da oynadığımız kartlarda var eskilerdende bişeyler karıştırıp bi deck yaparım elbet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mvardars-tog Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Bu turnuvayi bi cok ortamda duyuruyorum ve su anda katilimci sayisi 30 civarinda oldu bile. katilimcilarin adlarini ve kontak bilgilerini kasim ayi sonunda almaya basliycam. legal deck ve legal sideboard listelerini ise aralik 5 te istiycem. yani daha onunuzde baya bi vakit var. ondan once tabii ki kisitlamalar ile ilgili bi aciklama yapicam kasim ortasinda. odul konusuna gelince biraz sofistike bi sistem izlemeyi dusunuyorum. ilk 8 e toplam 20 adet booster pack dagitacak (son 6 blocktan random olarak) top 4 e ise daha onceden belirlenmis ve turnuva basinda gosterecegim eski kartlardan olusan bi bundle karistirilarak secmece usulu dagitilacak. 1. olan ise toplam 50 dolar degerinde vintage kart alacak (revised + unlimited) simdilik bu kadar .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erchivist Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 way 30 kişi çok iyi artar bu daha da ... Bravo arkadaşım destekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadS0uL Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Turnuvaya ben de katılmak isterim iletişim bilgilerim imza kısmında yazılı[signature][hline]İletişim bilgileri; ICQ: 700360 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Bende Katilirim ama bu 5 Proxy abartilmamali bence koyulacak Proxy ler hic olmassa Extended card lar olmali signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Mail: [email protected] [Bu mesaj Masticore tarafından 18 Ekim 2004 09:43 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Masticore tarafından 18 Ekim 2004 09:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 bendekatılabilirim mustafa abi ilşallah[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 katiliriz elbet niye olmasin :) icq : 15357077 msn : [email protected] (genelde kapalidir ama icq hep acik)[signature][hline]Kalan yalniz kalirsa, giden insafsiz demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar