Sanrey Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Cogunlukla eski setler vardir. Extra tek kartlari bilmiorum neler var, 5 yildir magicle ilgilenmedim. Isteyenlerle konusur, istanbulda bir yerde bulusuruz. Full set listesi: Unglued Chronicles Home Lands Fallen Empire Alliances Dark Urza Block (legacy/destiny/saga) Tempest Exodus 6th Edition (sadece vampiric tutor eksik, bulamamistim o zamanlar) ve daha bircok kart var, ki onlarla da trade yapabilirim. Aradigim veya eksik olan kartlar olucak uzun bi liste :). Istanbul ici bulusup konusmak en iyisidir. Ilgilenen olursa icqdan ulasirsa sevinirim. Iyi gunler... icq: 15357077 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Fallen ı alabilirim ama bende icq yok msn var::::::([signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 msn verirmisin? konusalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sitro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Homelands butun serisi olduguna gore Autumn Willow vardir sende, bayadir aramaktaydim isime yarayabilir. Baska aradigim kartlarda cikar da simdi aklima gelmedi tam. Bir ara konusalim, Istanbul'a geldigimde bir goruselim.[signature][hline]So long have i waited.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 sanrey msn i versene konusalım set ve kartlar hakkında[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 icq : 15357077 msn: [email protected] ekleyin konusalim tabiki[signature][hline]Kalan yalniz kalirsa, giden insafsiz demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar