Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir ekran karti spekulasyonlari

Spector

Öne çıkan mesajlar

ben bir ekran karti alacam aklimdaki ekran karti 512 MB ATI RADEON 9800 Bunu Heryere soruyorum kimisi 300 dolar diyoer web sitelere bakiyorum 256 Mb i 1 milyar teknosa ya gidiyorum daha cıkmadi diyorlar kimse tam birsey bilmiyor acaba yakindan saglam bilgisi olan varmi bu arada Netmaster 64 k Cable Modemi satiyorum 2 ay gibi birsey kullandim tasinacagimiz yerde Kablotv olmamasiyla Adsl e gececem Temiz modem[signature][hline] Msn Adresim
Revelador Revenant - Rv -
Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin
Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard
Sosyal ağlarda paylaş

evet ati 512 mb i tasarladi ve avrupada pyiasaya cıktı diye biliyorumki bize de az bucuk duyumlari geldi işte ben de biraz arastirma yapayim dedim bi bilgisyar ci 512 mb 300 dolar falandir dedi ati icin ve sonra internetten bir tuk firmasina baktim ati radeon 128 mb 1m ilyar kusur tl idi benimde kafam karisti bilen birisi varsa yardimci olaiblirmi diye dedim[signature][hline] Msn Adresim
Revelador Revenant - Rv -
Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin
Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard
Sosyal ağlarda paylaş

walla su anda bende dunyanin tartisilmaz en iyi karti var x800xt pe onun fiyati 720 dolar+kdv ve 256mb.
daha ne ati ne de nvidia sunmayacak 512mblik ekran kartlarini.[signature][hline]Amd Athlon 64 @ 2750mhz = Epox 8KDA+ Mainboard = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = Ati Radeon X800 XT PE = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...