AresMajere Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Ya deli olcam ya... Bu macro programını kullandıktan sonra ne olduysa oldu... tüm silhalarım chitin armorlarım, itemlerim bir o kadar da milyonlarca param vardı ama şimdi hiç birisi yok ne yapmam gerek bu konuda arkadaşlar kafam durdu ne olur yardım edin... :( KOL adminlerine mesaj yolladım acaba geri verilirmi charımdaki herşey ya kafayı yicem o kadar emek o kadar bilgisayarın başında geçirdigim zaman boşamı gidecek yaaa!!![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AresMajere Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 KOL admininden yardım istedim bana verdigi linkler... http://forum.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=4786 http://forum.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=3545 http://forum.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=6256 yardım pls... Charımdaki herşeyi nasıl geri alabilirim...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quanzi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 kousa.fm.interia.pl KOhack 1.267 DOWNLOAD KOTeleport DOWNLOAD upgrade system +6 100% rate DOWNLOAD upgrade system +7 80% rate DOWNLOAD upgrade system +8 60% rate DOWNLOAD Bu adrestekileri indirdiysen normaldir. Bugün senin warrior karakterinin üzerinde full chitin vardı. Mallarını ve paralarını artık unut. Şu anda karakterlerinidemi geri alamıyorsun?[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur Kendorf -Sultans- Voider Eldritch *Kendorf attacking to glacier giant* -Why? :( WHY?? -for die... (masochistic action, I'm relax :) [Bu mesaj Quanzi tarafından 21 Kasım 2004 08:28 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Quanzi tarafından 21 Kasım 2004 08:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AresMajere Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Karakter duruyor. Ama artık korkar oldum tekrar o kadar şeyi bir araya getirdikten sonra bir daha giderse o kadar emek yıkılırım...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 aresmajere pozisyonunu hiç bozma go on plz xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 nocom canın sıkkın galiba ? ahahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 eskileri dolasıodum gozume carptı hatıralar işte .) [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 22:34 tarihinde, nocom tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 up! aueaehuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PoWeR_TURK Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 hop!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 kohack in yeni adresi diye birisi bişeler yazıodu www.ke-hack.tk girdim indirdsim vevirüs taramasında içinde bayabitrojan ve sayre hack programı gibi bişe yanı eger buysa kullandıgın yanmısın sen aresmajore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmOnRa7 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 sende oyunu bırak en güzeli az kendine gel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ilk önce geçmiş olsun diyim :( adına üzüldüm gerçekten zordur item toplamak yardımcıolmak isterim biyandanda kızdığım konu abi bıakın şu macro olayını normal oyun oynayıp zevk almaya bakın inanın ben okçuyum kasmaya korkuyorum okçuların adı çıkmış bikere 100 e inmez 99 a nezaman kassam biri gelip macro diyor örnek dünakşam harpyde 3x66 lvl okçu 1 62 asasin 1 32 lvl arkadaş harpy kesiyorduk gm geldi macro yapıyorsunuz dedi dellenecem valla bikere macro yapılsa 3 kişiye ne acet :d kısaca diyeceğim şu pc nize macromudur nedir ne olduğu belirsiz şeyleri indirmeyin emeklerinizi düşünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 § 21 kasım 2004, pazar - 02:59 şık :d wayyy be 1,5 sne önce yazlmş bi yazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ana tarihe hiç bakmadım iyimi :d ehuehuehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar