FiTi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Bırakıyorum Oyunu We 18 milyon civarı para satıyorum ilgilenen warsa PM den ulassin bana :D.Hadi iyi oyunlar herkese Server: Bartz. :D [Bu mesaj FiTi tarafından 16 Kasım 2004 16:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Al bendende o kadar lvl 47 TH + 10M luk item satiyorum 250M TL ye sadece bari ekran kartı parası çıksın accountaki diger charlar imzada var[signature][hline]Cellat lvl 40+ TH Bogachan lvl 38 Monk Babacan lvl 27 Artisan BARTZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Bu saatten sonra caninizi sikmayayim ama alan cikmaz sanirim..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burakbey Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Evet artık lineage çekilmiyo ya crumadaki odaların metrekaresine kadar ezberledik oyunu[signature][hline]alieren lvl 40+ BH enyalios lvl 32 DE wizard burakbey lvl 25 knight herkeze süpriz lvl 12 DE Fighter yakında sinemalarda BARTZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar