Abus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Soru 1 Bir tane Scene var. Frame 1 de buton var.Frame 4 de loading movie clip i var.Frame 5 de filim var zaten (boyut 1MB).Şimdik sorum şu ben bunu html in içine attigimda.Sayfa yüklenirken swf yide olduğu gibi yüklüyor.benim istediğim ise frame 1 deki butona bastiğimda frame 4 e gitçek ve loading kısmı o zaman başlıcak.site yüklenmeye başlar başlamaz tüm swf yi indirmicek yani.Bunu nasıl yaparım? Soru 2 Flashın içine bir movie import ettim ama bu movie oynuyor sonra durması gerekirken gine başa dönüyor ve bir kaç kare oynadıktan sonra gerekli frame e gidiyor. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 soru 2 yi çözdüm movie yi yeniden import edince düzeldi.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 soru 1 ide çözdüm iframe kullanarak :D[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 iki ayrı swf olarak yapsaydın olurdu. 4'e gelince loading yapardı.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar