CrayTotem Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Evet arkadaşlar artık baska oyuna geçmek we 2 oyun oynarsam üni ye nah girerim bu senede açıkta gezerim bu yüzden accimi satıcam.. Türk alan olmassa gavura satıcam =P Neyse uzun lafın kısası satıcam kararlıyım... Acc in içindekiler : LvL 30 Blaster Fire/Fire LvL 11 Scrapper Claws/unuttum LvL 11 Defender Force Field/Energy LvL 12 Controller İce Control/Emp (Favorim Ice Kontrol taptım) Oyun 50 dolar ztn...Abartmadan 2 aylık emek içinde 10 dolar istesem.. Eder 60 dolar.. İsteyen olursa özel mesaj atsın yoksa Gavurlarla pazarlığa başliyim =D (Türklere 60 gavurlara 80 dolar =P)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Ayrıca netim kötü çekemem diyenlere cd ye basar kargoylada yollarım oynu...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar