malsahibi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 geçen hafta bağlantım çok kötüydü. gece 2 de gelip sabah 9 da yine çok yavaşlıodu. 2 gece önce inanılmaz bi hızım vardı. şu an yine çok yavaş. aradım bi sorun yok bilgisayarın ip sini release ettim modem online olunca kapatıp açın dedi. yine çok kötü. patiye bile zor giriyorum. napiim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 bazen banada oluyo öle inan bi çözümü yok beklemekten başka[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 yeni format atmıştım. service pack cd im i okumadı rom yükleyemedim. bi daha aradım. netstat yaptırdı. tonla yere bağlıyım. trojan manyağı olmuşum sanırım. dün format attım bu arada. zone alarm yükledim. şu an service pack download ediyorum gayet iyi ve stabil bi hızla. bitince format atıcam tekrar. bu sefer service pack kurucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 kablonet modem'inin elektrik fisini cek. bilgisayari kapat. 5dk bekle. sonra bilgisayari ac ve modem fisini tak. bazen ise yariyor..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 67) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 modemin fişini çıkarıp winxp kurdum. service pack yükledim. sonra fişi taktım. sorun yok. yuppeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar