Loki Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 oncekı forumları okudum şimdiki launchpad de aynı yeri bulamadım (2 aydır boşuna açık duruyo) lütfen yardım!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 demeki okumamışsın çünkü şimdiki launchpad de yok yazıyor önceki postlarda :) station sitesinden girip yapman gerekiyor işlemi bende bilmiyorum bugüne kadr bi account kapatma işlemi yapmadığım için :)[signature][hline][ quote ]Cico, 21 Kasım 2004 21:32 tarihinde demiş ki: Sanal alemde delıkanlılık olmaz [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loki Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Teşekkürler tam olarak sıteın adını verebılır mısın?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loki Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Ya arkadaslar bılen varsa yardımcı olsun ya gırıyo her ay her ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi-Wan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 store.station.sony.com/subscriptions/subscription.jsp adresinden yapabilirsin.[signature][hline]Deno O'Connor-FrF-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 eline saglık :D[signature][hline][ quote ]Cico, 21 Kasım 2004 21:32 tarihinde demiş ki: Sanal alemde delıkanlılık olmaz [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
estrangeds Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 launchpadden de oluyor, jtl'ye register kismindan. bunun garip ama gercek programinda gosterilmesi gerekiyor.[signature][hline]Timekszi Beqir, Eclipse. Riqeb Cleefszi, Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 valla station da giriyorsunuz ben subscription un bitis zamanina bakacaktim hala bakiyorum ama ublamadim bukadar boktan bir sistem olamaz yani labirent gibi nereye bassam devamli login olmam gerekiyor. girisi cok kolay cikisi cok zor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar