tharin_ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 baya yağlı boya yaptırıyor program. kullanan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Tek basina yetemiyor, bir photoshop ya da painter degil ama calistigin işi gorsel olarak geleneksel medyaya daha yakin bir hale sokmak,stilize etmek,blending gibi seylerde basarili. Kullanmasi, brushlari falam eglenceli bayagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 abi video 2 saat 43 dakikalık olmayaydı iyiydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 tablette laglıymış öyle duyduydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 ben kullaniyorum, basit karalamalar yaptigim icin benim isimi gayet goruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar