Razien Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 valla filmide olur birçok oyunun filmi yapılıyor günümüzde , bu arada Granis sen baya bilgilisin bu konularda kitaplarını piyasada görmüştüm ama uyduruktur diye almamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Yok uyduruk degil.En azindan benim okugum o üçlü uyduruk degil.Yenileri hiç gormedim bulur bulmaz alicam.Sen biliomusun tr de varmi o yeni ikili?[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Ozellıkle Buyuk Şef cok hosuma gıtmıstı benım[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Ben ilk kitabi çok sevmistim.Rhonin zaten bitiriyo olayi hehehe.Adam human mage gidio night elf hatun tavliyo :) eridim zaten kitabin sonunda dolasiolar fln hikaye bittikten sonra hatunla :)[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 yok bende türkiyede görmedim bi blizzardın wow sitesinde gezerken görüp üstünkörü bakmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Kitaplar ezder mızragıdnan falan cok daha iyi emın olabılırsınız. Ursula ve Micheal endden baska fantazi okumam ben ama bu kitapları okudum (ha bi de tolkien var halıyle)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Bu arada yeni çıkanlardan eragonu okuyan var mı? hiç de fena bir kitap değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Ben warcraft dünyasini çok sevdigimden ve çok ilgilendigimden tabiki banada dragonlance'den daha hos geldi.[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar