Sholver Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 burası >>> ooo <<< Kendim yaptım ne derseniz değin yoruma açık :lol:[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere [Bu mesaj Sholver tarafından 21 Kasım 2004 04:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 güzel aslinda ama ritim bastan sona ayni gecislerle biraz deistirseymisim veya soyle biz ozel nakarat ekleseydin felan daha iyi olurdu,ukalalikta yapmiim cok anlamam yani :)[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 eha yok sıkıntıdan yapıyoruz estfrlh. :)[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 benim bi tane yaptığım vardı bloodbathin bi yerinden vokal sökmüştüm onunla yapmıştım süper olmuştu en sonunda füze gelipo patlıyo efekti falan vardı :)[signature][hline]Reality is a momentary dream,but a dream is reality for an eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar