Faust Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Arkadaşımın hosting hizmetinden bahsediyorum. Büyük umutlarla, "ahh süper bir site, inşallah iyi gider" diyordum. Artık tahammülüm yok böyle şeylere. YORUM SİZİN: http://www.rankhosting.net/ http://www.valueweb.com/[signature][hline]how much longer?
magecy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Biz copyright la copy/paste i birbirine karıştırıyoruz sanırım ama rankhosting daha güzel olmuş gibi[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 bir adam sey demis AR-SIZ GE[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ben böle cirkin tasarımlı siteye web tasarımımı yaptırıcam? peh. =P[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! "Death is certain, life is not."
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 volue daha iyi gibime geldi .[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. TIKLAYIN..TIKLAYIN..TIKLAYIN.. İzmirin Kralları Göztepe Yalı Bir Gün Herkes Fenerbahçeli Olacak. Madem Türksün Göster Ürksün.
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Alan Adı Sorgulayıcı calısmıyo rankhosting de.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! "Death is certain, life is not."
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 asıl onların kendine bi web sitesi tasarımcısı tutması lazım yoksa kimse is vermez bunnara :P
Qui Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 E benzemiyorki bunlar birbirine?[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b]
yevaud Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ahahahah siteleri karşılaştırıyolar hangisi güzel dieee yaw bu elemanlar geçen gün biz site açtık dieee çalıntı site koymuşlar yaaawwww bide gelip burda artizlik yapıyolarrdııı vay beee ne aşşalık insanlar varrr çalıntı tasarımlaa ticarii işletmeeee yuh yaniiiiiiii hatta ohaaaaaaa[signature][hline]ı was soldier ----------------------------------- 195.174.96.4 MHZ Radio Paticik
Öne çıkan mesajlar