Grom Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Bu kamerayı almayı düşünüyorum; çünkü bir tanıdığımda msn deyken gördüm. Kamera o kadar net çekiyor ki sanki fotoğraf makinesi netliğindeydi. Gerçekten de bu kadar net çekiyor mu bu? Bi de fiyatı da ucuz. Ucuz fiyata o kadar net çeken bir kamera nasıl aluyor pek anlamadım[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 en babası logitech diyolarda bilmiyorum.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grom Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 En babası logitech dir de parası da en baba dır :) Ben sadece bu creative vista nın nasıl bir şey olduğunu merak ediyorum[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: Grom, 21 Kasım 2004 19:01 tarihinde demiş ki: Kamera o kadar net çekiyor ki sanki fotoğraf makinesi netliğindeydi. Gerçekten de bu kadar net çekiyor mu bu? Gözlerine inanamıyormuş gibi bir halin var :) Sen söylemişsin ya işte çok net diye :) Benim de bir arkadaşımda var gerçekten de çok beğenmiştim gördüğümde. Estetik olarak da güzeldi oldukça. Tavsiye edebilirim ama fiyatı çok da ucuz değildi haliyle. Yine de webcam alacak olursam ilk düşüneceğim model olurdu herhalde.[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar