MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Dikkat gora ile ilgili hafif bi spoiler içerir.. Bugün 2 arkadaşımla birlikte oturuyoduk.. Hadi dışarı çıkalım bişiler yapalım dedik. Gora'yı izleyelim dedik. Neyse taksim'e çıktık.. Tam istiklalden fitaşa yürüyodukki bi arkadaşa rastladık. Neyse selam sabahdan sonra, kibarlık icabı biz sinemaya gidiyoruz dedik. İstersen gel dedik. Adam atladı hemen.. Neyse sinemaya girdik falan, diğer 2 arkadaşım sevgili oldukları için ben diğer adamla daha yakın olmak zorunda kaldım.. Ya ama ne rezil bi olaydır. Adam her espriyi dönüp bana yorumladı. Ne filmden bi bok anladım, üstüne üstlük bir dolu sinir doldum.. Sucuk sahnesi geliyo, adam dönüyo ahha abi gördün mü sucuklar ağacın meyvesi olmuş hani uzay ya.. hahaha.. diyo.. Bu Logarın küvet sahnesi geliyo.. Dönüyo, abi gördün mü Logar ibişmiş.. Haha ... diyo.. Bob marley faruk osuruyo, abi gördün mü nasıl osurdu , bak nasıl ortam dağıldı.. Bide ikide bir dönüyo abi ne dedi, abi ne diyo diyo.. Her espride dönüyo abi anladın mı diyo.. Nefret ediyorum ya sinemada şu muhabbeti yapanlardan..[signature][hline]
daverc Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 patlatsaydin azina yuzune iki tane cikista, okurken yasamis gibi oldum.[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 yolda gördüün adamı sinemaya götürmicen :p[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 kız arkadaşın sorar ne dedi diye sölemicekmisin.ben çok severim soru sormasını falansinemada. sen o tipe gıık olmuşsun bence.[signature][hline]i love this game! tractor pulling
daverc Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Sinemada ara sira konusulur aslinda ''oha abi kiz cok guzelmis yaa'' bunlar olasi seylerdir heh[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Ha belki çok arada yaparsın bi yorum -ki ona bile pek tahammülüm yoktur- ama bu kadar azıtılmaz ki.. Belki çok kılım ama, hiç sevmem yorum/ses/muhabbet yapanları..[signature][hline]
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 HEheh harbi insan kafayı yıyo .Bide mısır yiynler falam oluo .Hadi mısrı geçtim çocuk ve bebe agladımı dellenıyorum.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Admin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 sinemada konusulur gayette güzel olurda destanımsı cumleler degil 2-3 kelime söylenir kısa kesilir zaten sinemaya tek gitmicen böle arada 2-3 kelime söleyesi geliyo insanın o yuzden min 2 kişi olcan ama bu herif tam dayaklıkmış yani en güseli ilk rahatsız oldugun an bozuk atıcan bibok anlamıyom sen konuşunca film arsı ve cıkışta konusurus az dayan fln dicen :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 O zmn adam dewam edıcek nıye abı ya fln dıye ııce se nkafayı yıcen en iyisi tek gıtmek[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Limasol Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 tam abey ne diyor yeahu derken azının ortasına vursaydın bi tane[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 senin ya hic kiz arkadasin olmamis yada dilsiz mis:) Bir kizla git bakiyim sinemayada:)
Limasol Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: onlyreal, 21 Kasım 2004 11:45 tarihinde demiş ki: senin ya hic kiz arkadasin olmamis yada dilsiz mis:) Bir kizla git bakiyim sinemayada:) kime soledin bunu??[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 başka yere otursaydın yer yokmuydu?[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. TIKLAYIN..TIKLAYIN..TIKLAYIN.. İzmirin Kralları Göztepe Yalı Bir Gün Herkes Fenerbahçeli Olacak. Madem Türksün Göster Ürksün.
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 helal olsun pek sabırlıymışsın[signature][hline]Fire in the Darkness...
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ben olsam dalardım :)[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 benim kanka beni güldürüyo çok pis.. ya dayanamıyom..Yüzüklerin Efendisi 3'ü gözümden yaş gelerek izledim :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 feci konuşurum ben sinemada. yani hatta LOTR III te susmamıştık film boyunca herşeye bi laf etmiştik arkadaşla falan. ama eylencelidir konusmak =P[signature][hline]sözlükte çiptek e entry girmek için tık! özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:)
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 sinema sucks nası olsa digitürke geliyor 4 milyona alıp izliyon ailecek:P oturuyom tvnin dibine kulaklığıda takıyorum daha güzel ses veriyo sinemadan[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C
theCio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Adama bı sus deseydın barı yanı hıc cekılmez oyle bıde uzun fılm hehe nasıl dayandın hayret :)
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ya en kötüsü menzilinizden uzakta (yakın olsa para falan atıosun kafasına) bi çocuğun sürekli "LA MEMET GÖRDÜNMÜ ADAM KAFASINI VURDU HAHAHA MEMEEET SANA DİYORUM" "LAN NE BAARIYON KIROOO SİNAMADAYIZ KONUŞMAK AYIPTIR" şeklinde konuşmasıdır kardeşim almayın şu metropolise adapte olamamış insanları istanbula diyorum dinlemiyorlar rusya gibi olsa iç göç yasaklansa nası şahane olacak[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C
Venator Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Uyarsaydın rahatsız oluyorum deseydin sus isareti fln ne biliym de yine de cok iyi dayanmıssın.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Spector Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 olm sen yine bunla iyisin bir keresinde bir filmi izlemeye arkadasla gittim sagimda oturuo benim , solumdada guzel bi kız var hafiften triplere giriom zaten tam yanimda oturuo neyse benim yanimdaki arkadas beni gıdıklıyıp duruo sinir oluyorum koluna cakiyorum bir tane neyse bu 1 deil 2 deil 4 deil 5 deil en son bida uzatti koluna bir vurdum elindeki pocorn cıktı bi baktim popcorn havalandi ucuo lap yanimdaki oturan kızın ustune dokuldu ulan bir mozardim kızardim rezil oldum ayagi kalktim millet hoop dayt heyt diye bagiripo lan dedim simdi temizlesem yanlıs anlasilcak temizlemesem yanlıs anlasilcak neyse dedim oturayim ama varya ne rezil oldum sonra kız ayagi ile popcornlari ve kutuyu bana itio benim ayagima carpio ben onun ayagina ittiriyorum derken film bitti kabus da bitti . :)[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard
screamer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Spiderman ı bir okul dolusu bebeyle izledim ben veletler her pozisyonu yorumladılar çıldırıyordum az kalsın[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away
Öne çıkan mesajlar