Raistin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 cafedeyim abiler bana clienti(ucretsiz server ve ucretsiz server acc si) yukledi bende acc filan aldim ancak acc name imi id kismina sifremide password kismina ayzinca oyuna girmiıor aktive edilmis boyle bir id yok dior bu id farkli bir olaymi acc name e kiyala oyleyse ne yapabilirim digilse bu problemimi nasil cozebilirim [Bu mesaj Raistin tarafından 21 Kasım 2004 14:30 tarihinde değiştirilmiştir]
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 yeni bir acc al hemen acılıyo belki betdan degildi orj den almıssındır sen bir daha al[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa
Raistin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 betadan aldim eminim www.knightonlineworld.com/joinus.asp den aldim
Dogbert Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 bidaha al[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Öne çıkan mesajlar