Raistllin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-bursa-mudanyadan-sifir-gibi-tertemiz-beyaz-iphone-4s-74984070/detay/ Telefon kendi kullandığım telefonumdur,yurtdışına çıkıcam salı günü.Yurdışından iphone 5 alıcam,o zamana kadar satılırsa satılır,satılmaz ise gelince satabilirim ancak.Telefonda nokta çizik yoktur diğer 2.el iphone'lar hep kullanıma bağlı tahribat görmüştür benimkinde öyle bir durum yoktur.Herşeyi tamdır kutusu dahil.
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Oh mis 4 sat 5 al aynı paraya tadından yenmez (tu)
Raistllin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Lithran said: Oh mis 4 sat 5 al aynı paraya tadından yenmez (tu) onu bana değil vergilendirme sistemini ayarlayan devletimize söylüceksin babacan
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Hükümete tepki olarak yaratıldım ayfon kullanmıyorum o yüzden ama sen satabilirsin tabi bir kısıtlama yok reis
Öne çıkan mesajlar