Raistllin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-bursa-mudanyadan-sifir-gibi-tertemiz-beyaz-iphone-4s-74984070/detay/ Telefon kendi kullandığım telefonumdur,yurtdışına çıkıcam salı günü.Yurdışından iphone 5 alıcam,o zamana kadar satılırsa satılır,satılmaz ise gelince satabilirim ancak.Telefonda nokta çizik yoktur diğer 2.el iphone'lar hep kullanıma bağlı tahribat görmüştür benimkinde öyle bir durum yoktur.Herşeyi tamdır kutusu dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Oh mis 4 sat 5 al aynı paraya tadından yenmez (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Lithran said: Oh mis 4 sat 5 al aynı paraya tadından yenmez (tu) onu bana değil vergilendirme sistemini ayarlayan devletimize söylüceksin babacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Hükümete tepki olarak yaratıldım ayfon kullanmıyorum o yüzden ama sen satabilirsin tabi bir kısıtlama yok reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar