erchivist Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Domain&host ne kadara mal oluyo yıllık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thrall Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Site işi bencede fena fikir olur,olursa güsel olur.Constructed turnuva ise bence hemen değil ama 1-2 aya kesin başlanılmalı.Draftı daha çok sevdiğimi düşünüyoum ama yanılmışım,consun yerini tutmuyo.Zaten brainburst,starcity gibi siteleri tekip edenlerin yeni desteler hakkında bilgisi vardır.Bide eğer proxy olmazsa yalan olabilir,çünkü en azından ben giremem eminim başkalarıda vardır.Ama proxy olsun ama sanction edilmesin diyenlerde haklıdır.[signature][hline]"An innocent man died because of my anger.That knowledge will haunt me for all eternity." -Karn Silver Golem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Avaturk ile bağlantıya geçebilirsek bu konuda birşeyler olabilir.Host ücretleri pahalı yani hiç değilse bile şu anda para vermek pek iç açıcı değil[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CedricGoldenaxe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 kisa donem sansim % 98, ordan biliorum. uzun cikarsa zaten oy oy bittik. ben sanctioned turnuvada proxy'e karsiyim. yeterli olmayan insanlar da aralarinda birlesip, takim kurabilir ve kartlarini ortak kullanabilirler. bir turnuvaya biri , diger turnuvaya digeri katilir mesela ayni deckle. ama zaten calismadan test etmeden anlamsiz su anda constructed turnuvasi. 2-3 ay sonra baslar sezonu. haftaya ya da sonraki hafta sealed deck (pre release deki format) turnuvasi yapilsa kimler katilir bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erchivist Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Ben katılırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erchivist Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Kısa dönem harbi kısaldı yani ben 8 ay gitmiştim... Ama kısa istiyosun diye kısa çıkmıyo biliyomusun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thrall Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 sealed formatında olursa hakkatten çok iyi olur.Ama turnuvya prereleasedeki gibi 25 kişi katılmayacağı için ücretler normal olur.[signature][hline]"An innocent man died because of my anger.That knowledge will haunt me for all eternity." -Karn Silver Golem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadS0uL Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Ben de katılırım haftaya sealed olursa[signature][hline]İletişim bilgileri; ICQ: 700360 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CedricGoldenaxe Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 biliorum abi yas 30a geldi o tur islerin piri olduk kaca kaca. uzun cikmasin da ne olursa olsun. sealed isi yatmis olabilir, ama gerekliyle koordineli olarak duzenlenebilir. (bende yanlis siparis edilmis starterlar vardi da ondan sormustum, hallettik sorunu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValkyR Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 sealed formatında olursa 3-4 kişi olarak ben ve arkadaşlarım da gelebiliriz.şu aralar kart ve draft olmadıı için bişi yapamıyoruz.gerekliye kaç kişi soruyo bilmiyorum ama her hafta soruyoruz CoK nın gelip gelmediini hep aynı cevabı alıyoruz:haftaya...2-3 ay soora fln constructed olması en ii olanı.3 arkadaş daa bu yaz başladıımız için constrct turnuvada oynayabilceemiz dooru düzgn bi deckimiz yok.bi aydır kartta gelmedii için yakın zamanda olacak bi cons. işimize yaramaz.eer yapılacaksa draftlara devam edilsin ve prerelease tarzında turnuvalar olsun şimdilik.yılbaşından sonra constrctd turnuvalar başlasın derim.bi de gerekliye CoK nın ne zaman gelceeni bilen var mı?[signature][hline]‘Big one I , One big eye. One-eye see Two-eye die!’ --Traditional cyclops chant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Ekundu Cyclops.. kartın resmiyle ilgili bir şey vardi easter egg gibi ama ne olduğunu hatırlmıyorum.. velhasıl kelam bu pazar bir draft olacak ve bene katılım göstermelisiniz[signature][hline]Siz gidin pipinizle MMORPG oynayın.. Pipi The MMORPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CedricGoldenaxe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 pazarki draftin 8 kisisi belli, ekstradan gelen sadece izleyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValkyR Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ilk sınavlar tamamlandıktan soora yani bayramdan soora olan draftlara gelicez.Mirrodin block boosterdraft mı yapıyosunuz bugün?[signature][hline]'Big one I , One big eye. One-eye see Two-eye die!' ---Traditional cyclops chant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 kamigawa - rochester[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValkyR Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 yaw draft dışında CoK ayırmamışlar mı almak istiyoruz CoK ama yok meydanda.sınavlar yüzünden de draftlara gelemiyoruz.ne zmn gelcek CoK gerekliye?ya da geldi mi?[signature][hline]'Big one I , One big eye. One-eye see Two-eye die!' ---Traditional cyclops chant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Bugunki draft gerekli şeyler tarafından yapılmadı biz 8 arkadaş internetten booster getirttik onlarla yaptık. Gerekli de Ozanla konustum boosterlkar packler yani Kamigawayla alakalı hersey yarın gümrüge gelicekmiş, sorun cıkmassa en gec perşembeyede dukkana getiririz dedi, herkse hayırlı ugurlu olsun :) .[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValkyR Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 hoooleeyy :)[signature][hline]'Big one I , One big eye. One-eye see Two-eye die!' ---Traditional cyclops chant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CedricGoldenaxe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 gumruktu haftayaydi bu laflar sanki tanidik geldi bana bir yerlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValkyR Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 valla bu seferde mi sallıyolar bilmiyorum ama yarın uuricam gelmişse kamigawa alıcam booster ve torunament packleri burdan da haber veririm.umarım doorudur bu sefer...[signature][hline]'Big one I , One big eye. One-eye see Two-eye die!' ---Traditional cyclops chant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValkyR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 kamigawa gümrükten bayramdan soora gelcekmişş...mallar gümrükte bekliyomuş bayramdan önce çekememişler.bayramdan sooraya kalmış.gene bi aksilik olmazsa gelcekmiş..amin...[signature][hline]'Big one I , One big eye. One-eye see Two-eye die!' ---Traditional cyclops chant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 inş[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar