Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Type 2 block cons. turnuvalar

erchivist

Öne çıkan mesajlar

Site işi bencede fena fikir olur,olursa güsel olur.Constructed turnuva ise bence hemen değil ama 1-2 aya kesin başlanılmalı.Draftı daha çok sevdiğimi düşünüyoum ama yanılmışım,consun yerini tutmuyo.Zaten brainburst,starcity gibi siteleri tekip edenlerin yeni desteler hakkında bilgisi vardır.Bide eğer proxy olmazsa yalan olabilir,çünkü en azından ben giremem eminim başkalarıda vardır.Ama proxy olsun ama sanction edilmesin diyenlerde haklıdır.[signature][hline]"An innocent man died because of my anger.That knowledge will haunt me for all eternity." -Karn Silver Golem
Sosyal ağlarda paylaş

kisa donem sansim % 98, ordan biliorum. uzun cikarsa zaten oy oy bittik.

ben sanctioned turnuvada proxy'e karsiyim. yeterli olmayan insanlar da aralarinda birlesip, takim kurabilir ve kartlarini ortak kullanabilirler. bir turnuvaya biri , diger turnuvaya digeri katilir mesela ayni deckle.

ama zaten calismadan test etmeden anlamsiz su anda constructed turnuvasi. 2-3 ay sonra baslar sezonu.

haftaya ya da sonraki hafta sealed deck (pre release deki format) turnuvasi yapilsa kimler katilir bu arada?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
sealed formatında olursa 3-4 kişi olarak ben ve arkadaşlarım da gelebiliriz.şu aralar kart ve draft olmadıı için bişi yapamıyoruz.gerekliye kaç kişi soruyo bilmiyorum ama her hafta soruyoruz CoK nın gelip gelmediini hep aynı cevabı alıyoruz:haftaya...2-3 ay soora fln constructed olması en ii olanı.3 arkadaş daa bu yaz başladıımız için constrct turnuvada oynayabilceemiz dooru düzgn bi deckimiz yok.bi aydır kartta gelmedii için yakın zamanda olacak bi cons. işimize yaramaz.eer yapılacaksa draftlara devam edilsin ve prerelease tarzında turnuvalar olsun şimdilik.yılbaşından sonra constrctd turnuvalar başlasın derim.bi de gerekliye CoK nın ne zaman gelceeni bilen var mı?[signature][hline]‘Big one I ,
One big eye.
One-eye see
Two-eye die!’
--Traditional cyclops chant
Sosyal ağlarda paylaş

yaw draft dışında CoK ayırmamışlar mı almak istiyoruz CoK ama yok meydanda.sınavlar yüzünden de draftlara gelemiyoruz.ne zmn gelcek CoK gerekliye?ya da geldi mi?[signature][hline]'Big one I ,
One big eye.
One-eye see
Two-eye die!'
---Traditional cyclops chant
Sosyal ağlarda paylaş

Bugunki draft gerekli şeyler tarafından yapılmadı biz 8 arkadaş internetten booster getirttik onlarla yaptık.

Gerekli de Ozanla konustum boosterlkar packler yani Kamigawayla alakalı hersey yarın gümrüge gelicekmiş, sorun cıkmassa en gec perşembeyede dukkana getiririz dedi, herkse hayırlı ugurlu olsun :) .[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden '
Memleket : Naboo-Theed
----------------------
/addbuddy Enaxa
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

kamigawa gümrükten bayramdan soora gelcekmişş...mallar gümrükte bekliyomuş bayramdan önce çekememişler.bayramdan sooraya kalmış.gene bi aksilik olmazsa gelcekmiş..amin...[signature][hline]'Big one I ,
One big eye.
One-eye see
Two-eye die!'
---Traditional cyclops chant
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...