erchivist Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Hep draft mı yapılacak nationals a kadar, yoksa type 2 yada cok constructed turnuvalar düzenlenecekmi ? Friday Night olayi suya düşmüş gibi ama hep draft olursa sıkıcı olur bence... Planlar varmı bu konuda bilgisi olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 yapilacak, olacak dediler de tarih vs yok ortada. daha ortamin yeterince sekillenmemis olmasi veya daha kart gelmemis olmasi bir etken olabilir. ama bu hafta sonu state champs var iste abd de, o turnuvanin analizinden sonra yapilmasi daha mantikli olur sanirim.[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CedricGoldenaxe Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 yaklasik 2 yildir bu bahsettiginiz turnuvalar hep olacak dendigi halde olmadi. bu konuda ancak playerlarin inisiyatif almalari ve hazirlanip turnuva talep etmeleri halinde birseyler yapilabilir. ama o noktada da maalesef playable kart eksikligi belimizi bukuyor ve bukecek. bu forum bizim (ben ve levon'un) aylardir hayalini kurdugumuz ortami bizlere saglayabilir. organizasyon burada yapilir ve ulke koordinatoru ile distributor durumdan haberdar edilip turnuva duzenlenir. super de olur. Dayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erchivist Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Biraz proxy kullansak bisey olmaz heralde... En azindan draft gibi degilde prerelease tadında turnuvalara ihtiyac var. Hem bu sekil turnuvalar düzenlendikçe oyuncu sayısı artar. Aksi halde hem oynamak isteyen oyuncular yavaş yavaş soğur olaydan hem de yeni oyuncu yetişmez... Ben kendimden pay biçiyim yaza kadar draft yapıp deste kurmaya kasicam ve o desteyi bitek nationals ta kullanıcam ? Hiç mantıklı değil abi... En azından 3 haftada bir ciddi constructed turnuvalar olmalı... Yoksa heyecanı kaybederiz... Esasında lastmage forumları da iyiydi yani önemli olan forumdaki kişi sayısı değil forumlara hiç katılmayan kişi sayısıda çok fazla... Ama eger oyunculardan talep bekleniyosa.... ben, foti, ufuk, yiğit kafadan katılırız... Heralde alp dir levon dur online camiasıda bunu destekler, e tolga lar falan da var... Kadıköy tayfasını da gaza getiririz. En az 16 kişi ile başlar bence... Bu isimlerden yok ben katılmıycam uğraşamam diyen yoktur heralde... O zaman işte talep; haftada bir ağır olur ama 2 yada 3 haftada bir yapalim derim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CedricGoldenaxe Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 pek guzel. ben askerde olcam araliktan mayisa kadar ama levon bu ise araci olur (kafasini wow'dan kaldirabilirse, lol). sahane oynarsiniz. insan sayisi artarsa eski oyuncular da donerler. yeter ki gecici bi heves olmasin. talep gelirse sealed turnuva da yaparlar pre release formatinda aynen. ama bi 15-20 kisi lazim heralde onun icin. ama su bir gercek. baslarda playerlar bastirmadikca 3 haftada bir turnuva filan hayal. rutine baglayana kadar ozel caba harcayip, koordinator ve distributoru tirmalayacaksiniz. budur ilac. Dayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erchivist Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Kısa dönem olacağını nerden biliyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erchivist Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Bunu ne yapıp edip bi rutine bağlamak lazım... Katılmak isteyen başka görüş bildiren arkadaşlar varsa onlar da bişeyler yazsınlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thrall Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 15-20 kişi toplamakda o kadar zorki..Ayrıca şu an constructed olsa bile çok az kişide kart var,şahsen ben 3 yıl oynamadıktan sonra tekrar magice dönünce sıfırdan başladım.Proxy olayı da nasıl halledilir, abartılırmı bilemiycem.Ama bir constructed turnuvaya 20 kişi geliceğini zannetmiyorum.[signature][hline]"An innocent man died because of my anger.That knowledge will haunt me for all eternity." -Karn Silver Golem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Şuan için cons. turnuva olmaz,kimde ne kartı var ki? Şöyle olur full proxy olursa olur,bu da bence hiç hoş olmaz.Şurda magic oynayan kaç adam var ki cons. turnuva olsun...Anca draft oluyor.Eskiden zevkliymiş magic,nerede eski günler...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erchivist Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 COK kartları 1 hafta içinde gerekliye geliyo... Kart alınca olur... Ya draft a giricen devamlı yada booster falan alıcan başka türlü tabii kart olmaz ... Type 2 yada extended da yapilabilir. Prerelease de 24-25 kişi vardı. Bundan daha çok olmazmı ? Proxy ise sınırlı sayıda olmalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 atiorm proxy olsun da sanctioned olmasin, sonucta maksat constructed oynamak bence. draft da bi yere kadar zevk verio .. deste tasarlamaktan play teste, sideboard dan meta game e constructed apayri bi zevk.[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadS0uL Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: erchivist, 20 Ekim 2004 08:59 tarihinde demiş ki: Ama eger oyunculardan talep bekleniyosa.... ben, foti, ufuk, yiğit kafadan katılırız... Heralde alp dir levon dur online camiasıda bunu destekler, e tolga lar falan da var... Kadıköy tayfasını da gaza getiririz. En az 16 kişi ile başlar bence... Bu isimlerden yok ben katılmıycam uğraşamam diyen yoktur heralde... O zaman işte talep; haftada bir ağır olur ama 2 yada 3 haftada bir yapalim derim ben... Erkan'ın da dediği gibi ben turnuva olduktan sonra katılmak için can atarım.Yazın sırf bu iş için para biriktirip bir kenara ayırdım. Yiğit[signature][hline]İletişim bilgileri; ICQ: 700360 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Kesinlikle Cons turnuva olmalı, ama şu an dogru zaman degil, neden derseniz insanlarda kart yok tabiki asıl sebep bu, ha full proxy de olsa olur ama itiraz edicek insanlar cıkıcaktır, onun icin benimde avsiyem Erchivistin de belirttigi gibi gerekliye boosterların gelmesini ve üstünden bi kac hafta gecmesini beklemekten yana olucaktır, sonrasında turnuvalara baslıyabiliriz bence.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Zaten suan için bir cons. turnuva olursa proxy illaki olucak ama buna belli bir sınır konması gerekiyor bence. Sanction edilmemesi de bi çözüm.O zaman nasıl proxy olursa olsun,bir ödülde olmaz,öylesine bi turnuva olur.Maksat oyun oynamak ama sanction edilecekse proxye bir sınır konmalı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Aslında ben proxy sayısının sonsuz olmasında bi zarar görmuyorum, ve sanctioned da edilebilir zira herkes aynı sansa sahip deigl mi proxy sayısında ? asıl haksızlık proxy sayısına sınır getirmekte, cunku parası olan yada sansı olupta gerekli dogru kartlara ulasabilen ii deckle oynar parası olmayan veya sanssız olan ise oynayamaz proxy de sınır oldugu icin. Bence proxyde sınır tanınmamlı ama etraftada cok fazla görmemek icin biraz daha beklemeli diyorum.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Magic oynamaya yeni başlaayn biri olarak bir sorum olacak. Acaba proxy ve sanctioned nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 proxy: mesela elinde ir kart yok destene koyman gereken naapacaksın? tabii ki de bir kağıdın üstüne kartına dını özelliklerini yazacaksın sanki o kart varmış gibi destene koyup oynayacaksın sanctioned: magic oyuncuları DCI tarafından verilen kartlarca lisasnslı oyuncu statüsükazanır ve sanctioned dneilen turnuvalara katılım gösterirken bu numaralarla kayıt olur bu turnuvalar sırasında alacağın yenilgiler galibiyetler beraberlikler ve dereceler bu oyuncunun puan cetveline kaydedilir[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 şöyleki bence proxy olacaksa sınırlı sayıda olsun yoksa deste çeşitliliği pek olamz herkes birbirine karşıaynı desteyi kullanır hem şans faktörünü burada daha geçerli hhale getiririz.. benim destem deki cidieksikliklere rağmen başarı gösterdiğim oyunlar olmuştur.. hem bu sefer kart yokluğunda "acaba ona alternetif ne koyaiblirim" düşüncesi olur ve ortaya yaratrıucı bir şeyler çıkar[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexxhexaben Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 arkadaşlar bende açıkçası cons. turnuva olayının olmasını destekliyorum , ayrıca levon nun dediği gibi bence proxy sayısıda benim için önemli değil açıkçası önemli olan insanları bir şekilde magic olayına tekrar alıştırmak, kurduğun destelerin playtestini yapabilmek bence önemli olan. Bir de şunu hatırlatmak isterimki gerekliye kart gelse bile kim ne kadar neyi tamalayabilcekki zaten sonra bile olsa cons turnuva olayı yine illaki proxy olayı olucak olmalıda zaten kimse kolay kolay her kartı bulamıyo zor yani şu an şartlarında ne biliym kimde 4 tane Cranial Extraction var mesela !!!??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erchivist Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Proxy sayisi bence de önemli değil ama sınırlı sayıda proxy olması insanları standart deck ler kurmaktan alıkoyacak arkadaşın dediği gibi... Önemli olan devamlı oyunlar düzenlemek...Hem oraya ( gerekli ) gelenler de etkileniyor oyunu görünce bir nevi tanıtım da yapılmış oluyor... Bir günde sonuçlanmayan lig usulü turnuvalar oyuncularda daha çok heyecan uyandırır diye düşünüyorum... Ama çok uzun bir maraton da olmamalı zirveden kopanlar drop yapmaya başlar o zaman da... Yani altyapı sağlam olmalı... Bu durumda az kişi ile başlasa bile kısa zamanda oyuncu sayısı da katlanarak artar bence... Tabi bu turnuvalarda etrafta magic le ilgili anılarını anlatıp genç oyuncuların gözlerine parıltı düşürecek tecrübeli bilge oyunculara da ihtiyaç olacak... Herkes biraz daha katılımcı olmalı ve turnuva iyi planlanmalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Aslında benim bi dusuncem var, bir internet sitesi yapmak istiyorum sadece Magic le ilgili olan, brainburstteki gibi mesela yeni setlerde kartlar tanıtılsın deckler tanıtılsın, bi konusma platformu olsun, turkiyedeki turnuva tarihleri/yerleri ordan takip edilebilsin ki boyle bi sistemde lig usulu oyunu en iyi sekilde desteklenebilir. Ben site yapımından anlamam sahsen ama tasarım konusunda yardım ederim, eger site yapmak icin zamanım ve bilgim var diyen arkadaş(lar) varsa benimle kontak kursun lutfen, bu işe artık bi el atalım hazır magic canlanmışken ateşe bi meşe agacıda biz atalım :).[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erchivist Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Ewet site mükemmel olur... last mage de bi arkadaş vardı handbook u çeviriyodu ondan türkçe handbook alınıp konulabilir... Card of the day köşesi ( kart stratejileriyle ) Combo köşesi deck tartışma platformları Bir de Yusuf lardan alınabilecek materyaller var... Eski turnuvalarla ilgili anılar ilginç olaylar dünya şampiyonası resimleri. Ayrıca Türkiye de magic tarihi diye bi bölüm de olabilir yine kaynak Yusuflar... Çok güzel şeyler eklenebilir, her platform da da reklamı yapılıp oyuncu sayısı bayaa arttırılabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Bencede super olur, ama site yapımından anlıyan magice gönul vermiş biri lazım bize.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Valla site olayını yaparız (yaparım diyemiyorum kasabilir ama bakarım yani) .Türkçe rule book var bende eğer kastedilen buysa.Tabiki internet sitesi için önemli olan bir şey kalıyor. Domain&host[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erchivist Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Bir de işin başka bi yönü var avatürk ne iş yapar... Gerekli Şeyler in eski sisinde magic le ilgili bi sürü bölüm falan vardı avatürk te sadece satış listesinde var.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar