forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 öncelikle arama yaptım 10 sayfa filan baktım ama aradığım bilgi yoktu elimdeki malzemeler: adsl modem, telefon kablosu bende tek girişli bir adsl modem var, burdaki bağlantıyı 2 farklı bilg. daha paylaştırmak istiyorum ne yapmam gerekli birde modemin bulunduğu bilg. sürekli açık olmak zorundamı detaylı bir biçimde anlatırsanız sevinirim, birde anlatırken aramalardan anladığım kadarıyla hub veya router diyceksiniz bunlarıda açıklarmısınız modemin bilg. açık olmadan bu bağlantı paylaştırabilinirmi[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Modemin Router ozelligi destekliyorsa açık olmasına gerek yok ve diğer bilgisayarlar icin hic bir ayar yapmana gerek yok network u gorsunler yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 şu an elinde modem varmı veya almayımı düşünuyorsun modemin varsa markası nedir yazarmısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 1 hub dier 2 bilgisayar icin 2 duz rj45 kablo (hub-bilgisayarlar arasi) 1 tane aynisindan senin bilg - hub arasi icin. her bilg de min. 1 ethernet karti olmasi lazim, eger modemi ethernet yoluyla kullanicaksan ana makinede 2 tane olmasi lazim. modemi ana bilg e bagliosun. (usb veya ethernet veya internal bilemiyorum) tum bilg leri hub a bagliosun. (ethernet + duz kablo) sonrasi sen ve windows un sikko ag kurma sihirbazi arasinda. tum bilgisayarlarda calistirman lazim sihirbazi, ana bilg de bu makineden gecicek dier bilgler dicen, dierlerinde ag ustunden baglanilcak nete dicen iste menuyu okuyunca anlarsin zaten. daha fazla soru olursa, ben buralarda olmicam sahsen, baskasi cevaplar :P[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 modemİnin marka ve modelini tam olarak yaz buraya ona göre yardımcı olalım[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 alcatel speedtouch 330 modeli[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 bu modemle bilg. acık olmadan paylasım yapamazsin... [Bu mesaj _AvengeR_ tarafından 21 Kasım 2004 17:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 hub olayından sonraki sorun bilg. açık olmasıydı uygun bir modem almak lazım o zman en iyisi[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar