Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

adsl ile ağ paylaşımı

forgiver122

Öne çıkan mesajlar

öncelikle arama yaptım 10 sayfa filan baktım ama aradığım bilgi yoktu

elimdeki malzemeler: adsl modem, telefon kablosu
bende tek girişli bir adsl modem var, burdaki bağlantıyı 2 farklı bilg. daha paylaştırmak istiyorum ne yapmam gerekli

birde modemin bulunduğu bilg. sürekli açık olmak zorundamı

detaylı bir biçimde anlatırsanız sevinirim, birde anlatırken aramalardan anladığım kadarıyla hub veya router diyceksiniz bunlarıda açıklarmısınız

modemin bilg. açık olmadan bu bağlantı paylaştırabilinirmi[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long
Sosyal ağlarda paylaş

1 hub
dier 2 bilgisayar icin 2 duz rj45 kablo (hub-bilgisayarlar arasi)
1 tane aynisindan senin bilg - hub arasi icin.
her bilg de min. 1 ethernet karti olmasi lazim, eger modemi ethernet yoluyla kullanicaksan ana makinede 2 tane olmasi lazim.

modemi ana bilg e bagliosun. (usb veya ethernet veya internal bilemiyorum)
tum bilg leri hub a bagliosun. (ethernet + duz kablo)

sonrasi sen ve windows un sikko ag kurma sihirbazi arasinda. tum bilgisayarlarda calistirman lazim sihirbazi, ana bilg de bu makineden gecicek dier bilgler dicen, dierlerinde ag ustunden baglanilcak nete dicen iste menuyu okuyunca anlarsin zaten.

daha fazla soru olursa, ben buralarda olmicam sahsen, baskasi cevaplar :P[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...