Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DELL INSPIRON 15R ANLAYAN BAKSIN

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam patiler,
Annemlerin bilgisayarının harddisk te sorun çıkmıştı, onlar da garantiyevermişler, adamlar yeni harddisk takmış ama içinde hiçbirşey yok, ben buna crackli 64x Windows 7 yükledim, ama hiç bir driver yok içinde ne fn tuşu ile kısa yollar kullanılıyor, ne de internete giriyor :( LAN kablosu bile işe yaramıyor, windows sorun gidermede sürücülerin yüklenmediğini söyledi, yükle diyince de hepsi tek tek yüklenemedi dedi :/

Ne yapmam lazım??
Mesaj tarihi:
Dell'lerde aletin altında service tag diye bişey var, dell.com'a gidip support bölümünden drivers sayfasına gidince o service tag'i soruyo sana. Bu tag sayesinde tam olarak hangi sürücüleri indirmen gerekiyosa onları çıkarıyo karşına. İşletim sistemini de seçmen lazım tabii.
Mesaj tarihi:
birde muhtemelen windows'u crackli yüklemene gerek yoktur. %90 Laptopun altında windows cd key'i vardır. O cd key'e uygun windows'u yükleyip direk o cd key'i kullanabilirsin.
Mesaj tarihi:
Çoğu Dell Ubuntuyla geliyo, muhtemelen öyleydi bu da. (daha ucuzlar haliyle) Ama eğer altında windoz seri numarası varsa o lisansa uygun windoz versiyonu yükleyip seri numarasıyla yasal bi şekilde kullanabilirsin.
Mesaj tarihi:
quickset dediğiniz kasa üzerindeki tuş için arkadaşlar.

ama dellin sitesinden 15r için bütün driverları yüklemekte fayda var çünkü ben de nete girememiştim driver yüklemeden
Mesaj tarihi:
Hayır, yanlış biliyosun. Quickset programı Fn tuşuna bastığında F1 F2... tuşlarındaki ses açma kısma ekran parlaklığı ayarlama fonksiyonlarını çalıştırıyo.

problem?
  • Yeni Oluştur...