Udinen Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Türkiye'de de görmek istediğimiz erkek egemen bir sektörün nüansları.http://www.oynasana.com/makale/1184
daverc Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Begenmedim kizlari ben , gormek istemiyorum *!kacar* ps:gecenin bu saatinde boyle oluyo[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Ya kadıköy-trip net cafede var bayan elemanlar..Benden iyi warcraft oynuyolar..Counter'de zorluyolar :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Spector Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ya ben taniom bunlari amca ogullari lol :D bizim alt dairede oturuo[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard
Öne çıkan mesajlar