senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 yaralar yavaş kapanıyorsa vitamin eksiktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 sekerine baktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 öncelikle kapanmayan yaralarının sebebi hipovolemia olabilir. vazokonstriksiyon, eritrosit stazisi, damar içi kümeleşmeler de olabilir. acil bir cildiyeye görün. iyi forumlar lan 3 tane akıllı ibiş bu dakikayı beklemişiz adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murderyamf Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Solozzo said: Llama said: anti deprasan herşeyin çözümü Paxil ve Maresa alıyorum hem antidepresan hemde sakinleştirici, zaten öyle çok kötü durumda değilim sadece birden durup dururken birşeyler depreşiyor ve bir kaç gün etkisi altından çıkamıyorum. Bu ilaçları bırakmaktanda korkuyorum, bırakıp sulugöz bir tip olarakda etrafta dolanmak istemiyorum ama eninde sonunda bırakmam gerekecek. olm 4-5 ay rexapin aldım el ayak kas atmaları bacısına verim öyle ilaçların , başka bi adama dönüşüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 çok derin bir nefretle açılırsa intikam alınana kadar geçmez kanaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar