n0body Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Bu konuda yardıma ihtiyacım var... Google fln demeyin bir iki abuk program buldum hepsi sorun çıkardı bi şekilde... Creative media center aldım ve alet sadece wmv kabul edio dolayısıyla pc deki *.avi leri *.wmv formatına çevirmeliyim. Teşekkürler[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 XP kullanıyorsan windows movie maker'ı kullanabilirsin.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 biraz daha bilgi verebilirmisiN?[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 OK çözdüm çok teşekkürler....[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 peki MPEG yapmak için ne gerekli ?[signature][hline]ı was soldier ----------------------------------- 195.174.96.4 MHZ Radio Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 genel bir cevap veriyorum bu tur cevirilerde once download.com a gidip avi den mpeg e se mesela avi to mpeg yazip aratin programlar cikar ha yok olmazsa google da deneyin ama genelde google daki il secenekler reklamlar oluyor yani pek ise yarar olmuyor. Yakinda full bir guide yazicam bu konuyla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 dr divx her turlu dosya bicimini avi yapabiliyor. benim avi arsivinin heepsi dr dvixden cikma. cok da kaliteli yapar allahsiz.[signature][hline][b]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 windows movie makerla çevirince sesler fln kayıyo ya kafayı yicem... bi ton sorun çıkartıo.... başka önerisi olan??? kaliteli bi program lzm :) microsoft kesmedi[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 OSS Video Converter 5.5.0.3 Audio Converter Express 3.2 bunlarin ikisinin aciklamasinda da ehr turlu formattan digerine cevirir yaziyor. ikisini de indir gor.[signature][hline]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta... BAAL'lı patileri pmden bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 lord elvyn, yardımın içi sağol ama onları denedim (ilkinde seste kayma oluo (divx olduğundan dolayı) ikinci program ise ztn ses çevirio sdc :))[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 wmv veya wma yapmak için Windows Media Encoder ı kullanıyoz. çok kolay çok rahat falan fıstık vs..[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorn_Pyros Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: lord_elvyn, 20 Kasım 2004 10:59 tarihinde demiş ki: dr divx her turlu dosya bicimini avi yapabiliyor. benim avi arsivinin heepsi dr dvixden cikma. cok da kaliteli yapar allahsiz. ben aviden divx formatına çevirmek istiyorum,bide türkçe alt yazı bulabileceğim sağlam bir kaynak war mı? [Sorunsuz][signature][hline]Kim olduğumu biliyorum. Kişisel kimliğim beni ilgilendirmiyor. Benim bilmek istediğim şey evrenin kim olduğudur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar