hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 baktığımda kurallarda şey yazıyor "anadalındaki ortalama x'in altına düşmemeli". Bu düşünce yandalın yada çift anadalın direk iptal mi oluyor geri dönüşü olmayan şekilde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 üniversiteye göreye değişir bu olay. benim dönemimde ve fakültemde anadalda ki ortalamayı düşürürsen sonra ki yarıyılda yandaldan ders alamıyorsun. ikinci defa düşürdüğünde yandalın iptal ediliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 iptal olmuyor mesela 2.50nin altına düşmemeli diyor 2.50ve+ olursa normal yandal yapmayan biri 18kredi alıyosa donemlik sen 24-30(okula göre değişiyor bu ben 30aldım bi kaç dönem) falan alıyosun 2.50nin altına düşerse 18kredi alıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 hamsilipilav said: baktığımda kurallarda şey yazıyor "anadalındaki ortalama x'in altına düşmemeli". Bu düşünce yandalın yada çift anadalın direk iptal mi oluyor geri dönüşü olmayan şekilde? Yapmış birisi ve arkadaşının ki yanmış birisi olaraktan; Benim üniversitede 2 dönem üst üste genel ortalama (dönemlik değil) 2.00'ın altında anadal ya da çift anadal ortalaması olursa gg oluyor, çift anadal yanıyor. Arkadaşın başına gelmiş 4. sınıfta, daha geçen hafta öğrendim. Macaristan ya da bulgaristan'da bitirmeye gitmiş kalan dönemi. edit: 2.00 mı 2.50 mi o kısmını hatırlamadım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar