Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 çok bi bilgi yok ama öylesine gezinirken son dk.haberi olarak gördüm.. "Edinilen bilgiye göre, Konak ilçesinde bulunan Kemeraltı Çarşısı'nda balık malzemesi satan bir mağazada patlama meydana geldi." Güzel İzmir'e geçmiş olsun umarım ölü,yada yaralı yoktur.. http://haber.mynet.com/izmirde-patlama-679136-guncel/?utm_source=facebook&utm_medium=referral&utm_campaign=fb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 abi güvenmiyorum mynet e birde hiçbir haber ajansında daha geçmediği için de ayrı kıllandım.pati de de baya izmirli arkadaş var.o yüzden soru işareti koydum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 oha lan cok sık gittigim yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 video neyin var burda http://www.iha.com.tr/izmirde-patlama-264065-haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 aha barakuda. daha gecen hafta gittik zıpkın bakmaya. vay anasını. gece olmus neyse ki. kemeraltı diyince aklıma akya ve şambali geliyo. agzımın suyu aktı yine. haftasonu bi ugrayayaım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 senin yüzünden eskişehirde aksam yemeginde balık siparişi verdim bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 rakı ve salgam da ic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 rakı şarap mecburi yoksa balık söver de şalgam yok şimdi onun yerine şarap+rakı hardcore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 amk senin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 hiiiiiiiiii ne dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 neyse sirince'den aldıgım sarabı iceyim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar