BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 TEK kelimeyle mükkemmel harika keyifli bi program oldu. Daha şimdi bitti acaip güzeldi Arayanlardan cok guzel muhabetler cıktı Şesunun headbang yapışı falan baya güzeldi :) Sonunuda guzel bıtırdıler Bence Su ana kadar en guzel Zaga'lardan biriydi... Sizlerin yorumları nasıl bu aksamkı bolum hakkında ben acıkcası bayıldım :) Not: Lütfen okan bayulgene laf atmak yada karalamak ıcın baska konu acınız.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Uzun zamandır ısledıgım en ıyı zagalardan bırıydı, Medya arkası bıraz sonuktu ama Bulent-Okan muhabbetlerıyle baya ıyı yurudu program, favorım "saksılar"da bol bol vardı zaten ısın ıcınde. sonra dogus beklenmıyen bı dogaclama sundu, Bulent-okan arasındaki "dallama" diyalogu dınlemeye degerdi kesınlıkle.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 dallama diyaloğu gerçekten güzeldi.. onun dışında keyifliydi... doğuşu ölümüne sevenler de pek bi eğlenceliydi.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Bayik skecleri haric yeterince eglenceliydi..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Cok eglencelıydı :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Cem Yılmaz'ın konuk olduğu 2 bölümü izledim ve unutamam. Hele 1. sinde cem kelken Ayna'nın taklidini yapmışlardı, ölüyordum =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Hayır en efsane bölüm Banu Alkan ile Banu Alkan ın en büyük rakibi olan kadının katıldığı program[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 walla cok eglencelı programdı bulent ın dallama olayıda guzeldı bıde bırı baglantı dogus a her dk senın olumune sevıyorum dıyen okan acaıp guzel kullandı aralarda dedırttı bı 10dk fılan da son bırı cıktı reklamlar gırdı sonlarını ızleyemedım :) reklamlar sux uyumak ıcın ıyı bahane oluyor[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 dogusu sevenler superdi hakkaten =) dogus seni olumune seviyorum. boogh![signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Doğuş benile evlenir misin !?!@!?@!?![signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 şesu baya güldürdü[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar