Keyzar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Online kişi sayısı az şu sıralar. Yeni başlayan arkadaşlarla iletişime geçme imkanımızda çok zor oluyor 2 SG olması yüzünden. Bu nedenle SATİ'nin sadece 2. ve daha sonrası karakterler için kullanılmasını öneriyorum. Herkesin ana karakteri PATİ'de yer alsın.[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper/ Kagari: Energy,Device-Blaster/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Bi TRT geliyo :)) ben sahsen ustayı SATI de bırakmayı düşünüyordum ama - uyarım her oluşuma.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. Usta Science Dark Melee/Regen Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Arkadaşlar post'a msj atan olmamış o halde online olan ve oynadığınız en fazla 2. karakterleri PATI'ye aktaralım. Lütfen herkes ana karakteri ve 2. karakteri olarak seçtiği kahramanın adını yazsın. Level sınırlaması olmaksızın.[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper/ Kagari: Energy,Device-Blaster/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
to5un_II Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 To5uN Kezban ikisiyle de aktif olarak oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar