Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Solo grup patch sacmaligi

Solar

Öne çıkan mesajlar

Yarinki patchle solo gruplari nerfliyceklermis. Mission rewardlar artik nerede olurlarsa olsunlar grup uyelerine esit paylastirilcakmis. Boyle sacma sey duymadim. Mantigi ne acaba. Pike speed gearimi eskitmeyip gidip mutant baz nitch kesip,milletin rancor paralarina konarim acimam.
Sosyal ağlarda paylaş

bari exp yide dagıtsalardıda solo grup olayı kalksaydı. yaptımı tam yapıcaksın kardeşim.

solar da durdu durdu bişey yazmadı oyunda kötü bişey oldu hoop çıktı ininden :)[signature][hline]SWG
Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy
CoH
Muntasar @ Justice
Sosyal ağlarda paylaş

Nereye kasıon artık solo grupla para kasılmıcak ehe.

Ama çok iyi denge gelmiş. Bi bh olarak Jedi Knight kesmek ne demek bilirim yani ve 200k veriyor. 7 tane mokk mission bundan daha çok para demek. Saçma oluyordu yani[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki:
Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma.
Sosyal ağlarda paylaş

heh bu yaptiklari sey ne para kazanmayi zorlastirir nede baska birseyi. oyunda bokunuzu satsaniz para ediyor afedrsiniz. git 1 saat meatlump camp le 100k para lootlarsin toplamda tonla locked container sansin varsa guzel bi experiment yada speed +1 ca yada aa lootlarsin tonlada loot kit component i gene balliysan 1 2 adhesive lootlarsin. Ben bi ara baymis camp liyodum deli gibi tum loot kit leri ordan yaptim locked container desen 3 gunde 60 locked container topladim onuda guild deki arkadasa hibe ettim bazaar da 6k dan satsan 360k para eder lol. Oyunda gider lot unu satarsin quest reward i satarsin vs.
Sosyal ağlarda paylaş

SOE bir patch i daha beceremedi arkadaşlar.

Tek başarıları jedi exploitini ortadan kaldırmaları, bugün friend listimde bug abuse etmeye çalışan zavallılarla çok eğlendim.

Bu patch ile HAM bardaki mindın çizgi halini alması, fontların galaksideki en iğrenç olanlarla yer değiştirmesi ve solo group ta system message haricinde hiçbirşey değişmemesi tam bir SOE klasiği.

Alkışlıyoruz

*alkışlar*[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Helcaraxe, 17 Kasım 2004 14:34 tarihinde demiş ki:
fontlarin derken neden bahsediyorsun penth ama mind bari bole cizgi gibi onu duzeltmek icinde hamlari bole hayvan gibi en yuksek seye getirmen lazim ozamnda gozumu alior :D

yazı tipi değişti, büyüklük ve cins açsından. Bi garip geliyor göze.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Sosyal ağlarda paylaş

Mind bar bugünkü patch den sonra düzeldi ama !!!! gruba girdikten sonra bir jedi ye daldim mind barim ortadan kayboldu :D mindimi kontrol etmek için jedi ile kapışırken sürekli ctrl+c yapmak zorunda kaldim sonuç hüsran :) öldüm[signature][hline]Callawey Excalibur - Bounty Hunter @ eclipse
www.babalarcortlamaz.com
Pa: Honor and Faith
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...