Solar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Yarinki patchle solo gruplari nerfliyceklermis. Mission rewardlar artik nerede olurlarsa olsunlar grup uyelerine esit paylastirilcakmis. Boyle sacma sey duymadim. Mantigi ne acaba. Pike speed gearimi eskitmeyip gidip mutant baz nitch kesip,milletin rancor paralarina konarim acimam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi-Wan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Sistem böyle olsun ama mesela tek başına görev yapsanda xp solo gruptaki gibi olsun. Ama bu seferde çok değişen bir şey olmicak. Ya sonuçta artık az para kazanıcaz sonuç bu.[signature][hline]Deno O'Connor-FrF-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 bari exp yide dagıtsalardıda solo grup olayı kalksaydı. yaptımı tam yapıcaksın kardeşim. solar da durdu durdu bişey yazmadı oyunda kötü bişey oldu hoop çıktı ininden :)[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Solo grubun tamamen ortadan kaldırılması gerekir bence. Ya hep ya hiç.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Bugun kasin :D olumune[signature][hline]Delanoresse, 02 Ekim 2004 20:20 tarihinde demiş ki: abye girince gelsin hollandali citirlar gitsin norvecliler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Nereye kasıon artık solo grupla para kasılmıcak ehe. Ama çok iyi denge gelmiş. Bi bh olarak Jedi Knight kesmek ne demek bilirim yani ve 200k veriyor. 7 tane mokk mission bundan daha çok para demek. Saçma oluyordu yani[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Kassinlar.Bu biraz kotu olcak craftlar icin millet para kasamicak isler durgunlascak[signature][hline]Delanoresse, 02 Ekim 2004 20:20 tarihinde demiş ki: abye girince gelsin hollandali citirlar gitsin norvecliler falan [Bu mesaj Helcaraxe tarafından 16 Kasım 2004 16:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erchamion Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Gruba girersin görevini alırsın gruptan çıkıp görevi öyle yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 soe bence "şimdiden kendiniz alıştırın cımbat revamptan sonra zaten solo avlanamıycaksınız" diyor.[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erchamion Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Büyük bi iyleşme seziyorum. Geri mi dönsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Oraya 40 yıldır giden geri dönmedi...[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ben gorevimi yapiyorum parasinida aliyorum. hehe gene bi boku beceremediler gibi bi his var icimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 buda iyi becerseler bi türlü becermeseler bi türlü :)[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 heh bu yaptiklari sey ne para kazanmayi zorlastirir nede baska birseyi. oyunda bokunuzu satsaniz para ediyor afedrsiniz. git 1 saat meatlump camp le 100k para lootlarsin toplamda tonla locked container sansin varsa guzel bi experiment yada speed +1 ca yada aa lootlarsin tonlada loot kit component i gene balliysan 1 2 adhesive lootlarsin. Ben bi ara baymis camp liyodum deli gibi tum loot kit leri ordan yaptim locked container desen 3 gunde 60 locked container topladim onuda guild deki arkadasa hibe ettim bazaar da 6k dan satsan 360k para eder lol. Oyunda gider lot unu satarsin quest reward i satarsin vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 SOE bir patch i daha beceremedi arkadaşlar. Tek başarıları jedi exploitini ortadan kaldırmaları, bugün friend listimde bug abuse etmeye çalışan zavallılarla çok eğlendim. Bu patch ile HAM bardaki mindın çizgi halini alması, fontların galaksideki en iğrenç olanlarla yer değiştirmesi ve solo group ta system message haricinde hiçbirşey değişmemesi tam bir SOE klasiği. Alkışlıyoruz *alkışlar*[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 fontlarin derken neden bahsediyorsun penth ama mind bari bole cizgi gibi onu duzeltmek icinde hamlari bole hayvan gibi en yuksek seye getirmen lazim ozamnda gozumu alior :D[signature][hline]Delanoresse, 02 Ekim 2004 20:20 tarihinde demiş ki: abye girince gelsin hollandali citirlar gitsin norvecliler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 soe mind çizgisi yoluyla kendi mantığını açıklıyor "zeka bizim için önemli değil"[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 heyd, Bence olayın özü şu... Vasarian da, Ahrisa da kullansanız, yaptığımız AI'ye göre zeki değilsiniz. Minicik bir çizgiiz var, uzun da olsa... Küfrediyorlar bize sanırım :)[signature][hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Helcaraxe, 17 Kasım 2004 14:34 tarihinde demiş ki: fontlarin derken neden bahsediyorsun penth ama mind bari bole cizgi gibi onu duzeltmek icinde hamlari bole hayvan gibi en yuksek seye getirmen lazim ozamnda gozumu alior :D yazı tipi değişti, büyüklük ve cins açsından. Bi garip geliyor göze.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 alala bana yazi tipi gozume carpmadi hic ama o mind cok sinir bole minicik deli edior adami[signature][hline]Delanoresse, 02 Ekim 2004 20:20 tarihinde demiş ki: abye girince gelsin hollandali citirlar gitsin norvecliler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mind bar bugünkü patch den sonra düzeldi ama !!!! gruba girdikten sonra bir jedi ye daldim mind barim ortadan kayboldu :D mindimi kontrol etmek için jedi ile kapışırken sürekli ctrl+c yapmak zorunda kaldim sonuç hüsran :) öldüm[signature][hline]Callawey Excalibur - Bounty Hunter @ eclipse www.babalarcortlamaz.com Pa: Honor and Faith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 bu friend listteki fontlarda kocaman herşey büyüdü nası düzeltecem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Developerları öldüreceksin =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar