fatihhh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Arkadaşlar merhaba; Wekada bir sorunum vardı. Apriori algoritmasını çalıştırıken out of memory uyarısı alıyorum ve not enought memorty. Please load smaller datasheet or use larger heap size..... Note: the java heap size can be specified with the-xmx opiton.. uyarısı veriyor. Yardım edebilir misiniz bu uuayrıdan nasıl kurutulacam.. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 config dosyasından jvm'in kullanacağı max memory'i tanımlayarak jvm'i genişletmeni istiyor işte. Bence weka değilde rapidminer kullan. O da weka altyapısını kullanıyor ama bu tür ayarlar daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatihhh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Hocam teşekkürler, ama biraz daha açık yazabilir misiniz? Bu konularda yabancıyım kaç gündür uğraşıyorum yapamıyorum. Rapidminer konusunda en son çare ona geçebilirim. Wekayı öğrenene kadar baya bir zamanımı aldı. Buna biraz bakıyım. Çok teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 http://viralpatel.net/blogs/jvm-java-increase-heap-size-setting-heap-size-jvm-heap/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar